سلام دوستان عزیز.اگر شما ها خدایی نکرده جراحی عمل مغز کرده باشین و تازه دو روز مرخص شده باشین و تمام فرصتهایی که می خوریم شیمیایی باشه و همه از دم خواب آور و از شهرستان مهمون بیاد و به احترامشون که بخاطر شما آمدن یک شب هم با تمام بدبختی بشینین که به کسی بر نخورده و آخر شب بخاطر راحتی مهمان خدایی نکرده شما مریض پاشین بریم خونه اون یکی خواهرتان آیا درسته که فرداش هم زنگ بزنن بگن پاشو بیا همه از شهرستان بخاطر تو آمدن حالا بازم بیا ،و با شوهرتون سر جنگ بگیرن که تو چه آدمی هستی پاشو خواهرمونو بیار ،بد تازه بری اونجا هم یه دعوا و شر درست کنن وو مادر خود آدم هر چی از دهنش در بیاد به دخترش که تازه دو روزه مرخص شده با دامادش بگه ،به نظر شما ها درسته ؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حق با شماست. اولا بهتر بود جای اینکه شما برین خونه خواهرتون مهموناتون رو میبردن. دوماً اینجور وقتا بگین فعلا دکترش گفته تا چند روز نباید زیاد دورش شلوغ شه. حالا به هرکس که بی منطقه و میخواد بر بخوره بخوره
ب نظرم اونی ک مریضه میخوابه تو خونش مهمونم ک برا عیادت بیاد نیم ساعت میشینه میره خانواده هم ازشون پذیرایی میکنن اصلا احتیاجی نیس شما از جاتون پاشین با این عمل سنگین
سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
تازه دکتر گفت بود شانس زنده بودن بیمار فقط ببین درصد هست ،و اینکه من یه روز تو کما بودم به گفته همسرم و دکترها یعنی من روز های سختی رو پشت سر گذاشته بودم ،الان هم حالم از این موضوع خیلی بد و رو حیه ام داغون ،به جای اینکه بهم رو حیه بدن بدترم کردن