2777
2789
عنوان

دعوت به مصاحبه فرهنگیان نشدم ...

2278 بازدید | 15 پست

کل تراز فرهنگیانم ۶۷۰۰ بود 

باز هم مثل پارسال نتونستم بخونم 

نتونستم به آرزوم برسم 

نتونستم یکم استعدادم و وقتم رو تو این مسیر بذارم‌

افسرده‌م 

خستم 

میدونستم دعوت نمیشم مطمئن بودم 

ولی من اگه وقت داشتم، اگه بیشتر می‌تونستم تلاش کنم 

می‌رسیدم به اونجایی که باید 

دوستام که خیلی نمرات و درسشون تو مدرسه از من کمتر بود دعوت شدن... چون شرایطش رو داشتن، همه چیز براشون فراهم بود ... اما من..‌

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

عزیزم من توی تاپیک های نهایی امسال این قدر شما رو دیدم که به یه شناختی ازتون رسیده بودم و همش می دیدم که نمره های نهایی تون خیلی بالا هستن... کنکور اردیبهشت رو نتونستید خوب بدید یا فرهنگیان رو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من توی تاپیک های نهایی امسال این قدر شما رو دیدم که به یه شناختی ازتون رسیده بودم و همش می دید ...

کنکور اردیبهشت رو عزیزم 

اصلا نتونستم بخونم ... پسر کوچولو دارم و کارای خونه 

وسط راه درس خوندن برا کنکور رو ول کردم 

فردا هم امتحان جغرافیا دارم دیگه دلم نمیره برا درس خوندن 

من تو این مسیر از خواب شبم زدم چون فقط شبا فرصت درس خوندن داشتم 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
بیا بغلم🫂💖

شوهرمم نیست پیشم 

و مامانم خوابیده 

الان واقعا به یه بغل نیاز دارم 🥺

کنکور اردیبهشت رو عزیزم اصلا نتونستم بخونم ... پسر کوچولو دارم و کارای خونه وسط راه درس خوندن برا کن ...

اشکالی نداره دوباره می خونید موفق می شید شما واقعا استعدادش رو دارید من سر همه ی امتحان نهایی ها که می اومدم نمره های بقیه رو با خودم مقایسه کنم می دیدم نمره شما واقعا از همه بالاتر بود اکثرا... حتما می تونید از پسش بر بیاید.

اشکالی نداره دوباره می خونید موفق می شید شما واقعا استعدادش رو دارید من سر همه ی امتحان نهایی ها که ...

می‌دونم که نمیتونم 

اگه بمونم پشت کنکور شرایط نمی‌ذاره درس بخونم 

مادرم مریض احوالن و بخاطر همین حتی کنکور تیر شرکت نکردم 

امیدوارم روزانه ادبیات قبول شم 

ممنون واقعا ممنون که برام پست گذاشتید 

شوهرمم نیست پیشم و مامانم خوابیده الان واقعا به یه بغل نیاز دارم 🥺

🫂🫂یه بغلم محکم از راه دور

فدای سرت هرچی که بوده حالا چه شرایط نبود چه کم کاری یا..فرقی نمیکنه مهم اینه ک تو این مرحله رو پشت سر گذاشتی میدونم سخته و فکرت درگیره ولی سعی کن یه ابی چیزی بزنی به صورتت یه اهنکی گوش بده یا هرکاری ک فکرتو یکم باز کنه

بعدم برنامه بچین برای هدف بعدیت💖

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
می‌دونم که نمیتونم اگه بمونم پشت کنکور شرایط نمی‌ذاره درس بخونم مادرم مریض احوالن و بخاطر همین حتی ک ...

خواهش می کنم... موفق باشید

اگه خیلی معلمی رو دوست دارید بعدها آزمون استخدامی شرکت کنید

🫂🫂یه بغلم محکم از راه دورفدای سرت هرچی که بوده حالا چه شرایط نبود چه کم کاری یا..فرقی نمیکنه مهم ا ...

یکم دیگه خودمو جمع و جور میکنم میرم سر درس 

هر چه بادا باد

خواهش می کنم... موفق باشیداگه خیلی معلمی رو دوست دارید بعدها آزمون استخدامی شرکت کنید

ان‌شاءالله

خیلی براتون خوشحال شدم که دعوت به مصاحبه شدید 

امیدوارم قبولی نهایی رو تاپیک بزنید عزیزم 😍

یکم دیگه خودمو جمع و جور میکنم میرم سر درس هر چه بادا باد

درستش همینه دختر💪💪به امیدخدا موفق میشی عزیزم💖

من کنکور هنر داشتم و هدفم گرافیک یا طراحی لباس عه تراز اردیبهشتم ۹ هزار شد دعا کن دانشگاهای مورد علاقم قبول شم🥲💓

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
درستش همینه دختر💪💪به امیدخدا موفق میشی عزیزم💖من کنکور هنر داشتم و هدفم گرافیک یا طراحی لباس عه تر ...

ای جانم عالیه 

خیلی موفق باشی و به هدفت برسی گل دختر 😍

🫂💖🥲ممنونمبه امیدخدا هردومون تو هدفمون مدفق میشیم🥺😍

ان‌شاءالله عزیزم ان‌شاءالله