2777
2789

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت

هر کاربر که این پیام رو میبینه و راضیه لایک کنه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ جمعه تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️ ۲۱ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن.

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲)

✅️ از سه شنبه تا جمعه ۲۹ خرداد تا ۱ تیر ⬅️ اعتراض و اطلاع رسانی

❌️❌️ از شنبه تا چهارشنبه ۲ تا ۶ تیر ⬅️ کسی سایت نیاید

پاینده باد ایران و ایرانی ❤️زیر ۱۸سال نیاد تو تاپیکم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازیگرا شغلشونه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بازیگرن دیگه.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بوسه فرانسوی فیلمای آمریکایی و اروپایی رو ندیدی🥴

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم)