2777
2789
😍اونم دوس دارم😆من اگر مرد میشدم ادم خطرناکی برا جامعه بودم.همه رو دوس دارم

بیا نصف نصف 😂کدوم بیشتر دوست داری 

من نمیگی یک دختر بازی میشدم پناه بر خدا 👩‍🦯

مامانم همیشه میگه خدا خر دیده بهش شاخ نداده 😂😂🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناتالی پورتمن یکبار مصاحبه میکرد و گفت توی چنین صحنه هایی عرق میکنی سکوت همه جارو فرا میگیره،صدای قو ...

اصلا امکان نداره بدون هیچ احساسی بوسه بزنی 

ممکن نیست 

حتما شهوت دخیله توش

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸
🤣🤣🤣🤣🤣👍

😂👀👩‍🦯

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بیا نصف نصف 😂کدوم بیشتر دوست داری من نمیگی یک دختر بازی میشدم پناه بر خدا 👩‍🦯مامانم همیشه میگه خد ...

😂نه انقدددد بازیگر مرد هس ک باهم کنار بیایم.هنری برا تو چون دوستمی

والا مامانت حق فرموده😂

😂نه انقدددد بازیگر مرد هس ک باهم کنار بیایم.هنری برا تو چون دوستمیوالا مامانت حق فرموده😂

عشق منی تو 😂😂

شمرر مثلا من رفیقم کمی دفاع کن ازم 🥲😂😂

فدای تو😘😅چی بگم حرف حساب جواب نداره.من خودم از تو بدترم😂

عزیزی 👭

نتیجه میگیریم  کار خدا درس بوده ...😂👩‍🦯👩‍🦯

بعد فکر کن اون صحنه رو شوهر یا خانوم اون بازیگر میبینه

حتی بچه هاشون 

دیگه بچه از مامان و بابایی که همه رو بوسیده حساب میبره اخه؟😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

کلی تایپ کردم قفل کردی 

عذر میخوام اینجا میذارم 

عزیز چرا انقدر تندرویی!!! 

این چه دیدگاهیه داری؟ 

میگی اونکه مشورت بده پس شوهرش رو احمق میدونه واونی که مشورت نده شوهرش رو عاقل خطاب کرده!!!

نه اونی که به همسرش مشورت بده همسرش رو احمق میدونه 

نه اونی که مشورت نده همسرش رو عاقل میدونه 

مشورت دادن و ندادن بستگی به خیلی شرایط داره و مهمترینش طرز بیان اون راهکار مشورتی هست 

اینکه که چطور مشورتش رو بیان کنه مهمه 

کلی تایپ کردم قفل کردی عذر میخوام اینجا میذارم عزیز چرا انقدر تندرویی!!! این چه دیدگاهیه داری؟ میگی ...

خانومم ول کن تورو خدا من یه اشتباهی کردم به تاپیک زدم برای کسایی که تازه ازدواج کردن 

شما ماشالا عاقلی و بلد زندگی

انشالله خوشبخت باشی تورو خدا انقد همو داغون نکنیم 

بعدم اینا از خودم نبود حرف یه روانشناس کارکشته سر شناسه

قطعا اون ادم بیشتر از ما اگاهی داره نسبت به زندگی متاهلی

اقایون درخواست دوستی ندن😐🔪🩸