2777
2789

من موهام از پشت کوتاهه می بندم اصلا بیرون نیست

ولی جلوی موهام رو فرق کج می ریزم بیرون تقریبا خوانوادم جدیدن خیلی حساس شدن منم جوونم سر همین قضیه خیلی بحث داریم تیپمم شلوار مام استایل جوری که هیچ قسمت پا دیده نمیشه و یه شومیز تقریبا بلند هستش.گیر دادم نه این کوتاهه ولی تقریبا تا جای زانوم هستش به خدا دلم خونه ازشون البته من خودمم دوست ندارم موهامو خیلی بدم بیرون معذب میشم ولی وقتی بدم تو یا خیلی کم بیرون باشه خیلی زشت میشم توی محله ی کوچیکی هستیم البته. و اینجا اعتقادات یکم اذیت میکنه آدمو‌.🥺😭💔💚

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نیس

خیلی سخته که طرز فکر ادم با خانوادش متفاوت باشه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
پوششت خوبه

بله متاسفانه ولی گیر زیاد میدن. من حتی سالی ۱ بار بیرون

نمیرم‌. یه بارم میرم کوفتم میشه.🥺😭💚💔

اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
نه زشت نیسخیلی سخته که طرز فکر ادم با خانوادش متفاوت باشه

بله متاسفانه سر همین قضیه اعتماد به نفس و عزت نفس

نبوده واسم از بس خوردم می کنن واقعا بخاطر حرف مردم

فقط ای گل بگیره دهن اون مردمی رو که توی حجاب یکی

که خوب دهن وا می کنن و گیر میدن.🥺😭💚💔

ای کاش نظر اونام مثل نظر شما بود چه حیف‌.🥺💚

الهی عزیزم 🥲🥲

تیپ شما واقعا مشکلی نداره الان نصف بیشتر دخترا مانتو خیلی کوتاه با شلوار زاب دار خیلی باز میپوشن و پذیرفته شدست چند تا تاره مو که این حرفارو نداره 

ایرادی نداره عزیزم درست میشه💖 منم مثل شما هستم همیشه مانتو های بلند به زور برام میگیرن 

راستی چقدر بیوتون قشنگه 🫠🫠

داخل محل بیرون نزار جای دیگ راحت باشچن سالتع

عزیزم خوب من جای دیگه ای هم نمیرم داخل محله ام سالی ۱ بار میرم کلا که شانس من فقط گیر البته بگم خداروشکر هیچکس گیر نمیده ولی خوب امان از خوانواده گیر🥺💚

چند سالته گلم؟؟

راستش منم با خانوادم سر ی موضوعاتی مشابه همین کلی بحث داریم😔

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

چند سالته گلم؟؟راستش منم با خانوادم سر ی موضوعاتی مشابه همین کلی بحث داریم😔

۱۹ قربونت. واقعا ای کاش خوانواده های یکم اصلاح بشن.

الهی عزیزم 🥲🥲تیپ شما واقعا مشکلی نداره الان نصف بیشتر دخترا مانتو خیلی کوتاه با شلوار زاب دار خیلی ...

قربونت عزیزم انشاالله مرسی عزیزم🥺💚

۱۹ قربونت. واقعا ای کاش خوانواده های یکم اصلاح بشن.

منم ۱۸ ام

اره واقن کاش یکمم درک کنن

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾