ولی جلوی موهام رو فرق کج می ریزم بیرون تقریبا خوانوادم جدیدن خیلی حساس شدن منم جوونم سر همین قضیه خیلی بحث داریم تیپمم شلوار مام استایل جوری که هیچ قسمت پا دیده نمیشه و یه شومیز تقریبا بلند هستش.گیر دادم نه این کوتاهه ولی تقریبا تا جای زانوم هستش به خدا دلم خونه ازشون البته من خودمم دوست ندارم موهامو خیلی بدم بیرون معذب میشم ولی وقتی بدم تو یا خیلی کم بیرون باشه خیلی زشت میشم توی محله ی کوچیکی هستیم البته. و اینجا اعتقادات یکم اذیت میکنه آدمو.🥺😭💔💚
اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خوب من جای دیگه ای هم نمیرم داخل محله ام سالی ۱ بار میرم کلا که شانس من فقط گیر البته بگم خداروشکر هیچکس گیر نمیده ولی خوب امان از خوانواده گیر🥺💚
اگه دلت گرفت تگم کن میام باهات درد و دل میکنم یه انسان ساده که عاشق صحبت با آدم های مختلف هستش.