2777
2789

تو فامیلای ما معمولا اینجوریه تو سنای کم ازدواج کردن رو افتخار میدونن و بعدش باهزار جور مشکل مواجه میشن که دیگه پشیمونی خیلی دیره ..

ولی من ..

حاضر شدم هزار جور حرف و حدیث بشنوم ولی تو سن مناسب با همسرم ازدواج کنم

سن ازدواج مهم نیست .. خوب ازدواج کردنه که مهمه .. 

مواظب باشید بعضیا با افکار و عقاید پوسیدشون شمارو تحت تاثیر قرار ندن ..

و اینم مد نظر داشته باشید که گل بی عیب خداست 

دنبال آدم کامل نباشید 

یکی رو پیدا کردین که خوبیاش از بدیاش بیشتر بود ..

حتما سر و سامان بگیرید 

الهی که همه خوشبخت باشن

یاشاسین آذربایجان   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹

منم ۲۴ سالمه همه دوستام یک الی دو بچه دارن حرفی نیست ک پشت سرم نزده باشه فامیل خاستگار ک ندارم کلا یه نفرم ک میاد انقدر داغوونه ک تا ۳ روز میشینم گریه میکنم....دیگ نمیدونم چیکار کنم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

منم ۲۴ سالمه همه دوستام یک الی دو بچه دارن حرفی نیست ک پشت سرم نزده باشه فامیل خاستگار ک ندارم کلا ی ...

والا برامنم همینه از من چند سال کوچیکترن سه چهارتا بچه دارن 

ولی زندگی هرکس با دیگری فرق داره 

صرف ازدواج کردن نمیشه آدم از چاله در بیاد بیفته تو چاه که ...

یاشاسین آذربایجان