2777
2789
عنوان

شما وقتی میرید خیابون شوهرتون چقد پول میده بهتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 22 پست
هر موقع بخوام که نمیشه آخه اونم همیشه که پول نداره ببین من قسطی میخرم لباس قسطی هم پولشو میدم هر موق ...

یکی از اشناهامون افسردگی گرفته بود بردنش دکتر دکتر گفته بود باید خانومتون رو ببرید یک ماه گردش مسافرت و چند تیکه طلا براش بخرید 

و لباس اینا خرید کنه 

قشنگ رفتن مشهد و شمال براش۴تا النگو گرفتن روحیه اش کلا عوض شد حالش خوب شد همه چیز برمیگرده به اینکه ته دلمون خوشیم یا ن 

اخه شوهر من پولداره خیلی ولی پول نمیده

اها 

خوب قلقش حتما دستت اومده چطوری ناز کنی 😂

ازش بگیری 

یا هم با خودش برو خرید قیمتها رو بدونه 

من وقتی با شوهرم میرم خرید حس بهتری از خرج کردن دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راجب ادبیات سوال نکردم لطفا راجب تاپیک نظر بده

خب دادم دیگه ، بعدشم از این خریدهای یهویی اگه بخوای بری هیچوقت تمومی نداره ، شما با برنامه ریزی ماهانه ی مبلغ مشخص از همسرت بگیر هرچقدر ک در توانشه ، با همون برو کاراتو کن، دیگه مردها هم بدبختا در ی حدی ظرفیت دارن دیگه

من خودم شاغلم فقط در حد ضرورت از همسرم پول میگیرم 

یکی از اشناهامون افسردگی گرفته بود بردنش دکتر دکتر گفته بود باید خانومتون رو ببرید یک ماه گردش مسافر ...

کدوم زن با خرید حالش خوب نمیشه 

من خودم حتی تا مغازه هم میرم یه بسته آدامس یه کیک یه پفک میگیرم حالم خوب میشه 

این خرید کردن لامصب مثل آب رو آتیشه 

ولی خوب شما ببین چطوری میتونی از همسزت کم‌کم پول بگیری چون میگی داره و نمیده 

کم کم بگیز به چشمش نیاد 

کدوم زن با خرید حالش خوب نمیشه من خودم حتی تا مغازه هم میرم یه بسته آدامس یه کیک یه پفک میگیرم حالم ...

شوهرم خیلی خسیسه تا مرگ میرمو میام تا ازش پول بگیرم دق میکنم😭بعضی وقتا خسته میشم دیگه الانت بیخیال شدم میبینم نمیده دیگه نمیخام ازش فقط میریزم تو خودم

شوهرم خیلی خسیسه تا مرگ میرمو میام تا ازش پول بگیرم دق میکنم😭بعضی وقتا خسته میشم دیگه الانت بیخیال ...

نمیدونم‌والا

من ویزای که میدونستم رو گفتم 

خودت قلق شوهرت رو میدونی 

ببین چطوری میتونی ازش بگیری یا با خودش بری 

یا بگی برات بخره 

نمی‌دونم 

من خسیس نیست ولی نمی دونه چقدره کم می داد منم دیگه قبلش میرم انتخاب می کنم می گم یه مانتو دیدم بیا پرو کنم ببین بهم می یاد مجبوره بخره بعدش میگم کارتت بده سریع یه روسری سرش انتخاب می کنم 😇