2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید من چیکار بکنم

429 بازدید | 8 پست

سلام اخلاق شوهرم خیلی بده هم بد دله هم خسیس هم لجباز

همیشه بهم غر غر میکنه و دعوا داریم کم و بیش 

من از خونه مامانم دورم ۱ساعت و نیم فاصلس یه بچه ۱ساله هم دارم.هر ۲۰روز یه بار میبره اونم شب با خودش بر میگردم اصلا نمیزاره بمونم.

امروز هم باز گیر داد گفت مانتوت کو من یه مانتو داشتم مال ۲سال پیش بود هم تنگ بود هم کوتاه خودش گفت نپوش بدنت دیده میشه امروز گیر داد کو مانتو گفتم نیس مامانم موقع عید خونه تکانی پارش کرد گفت چرا پاره کرده مال ۲ماه پیشه تیکه هاشو بردار بیار گفتم انداخته سطل آشغال زنگ زد مامانم دعوا

خیلی خسیسه خودش لباس تا از هم پاره نشه نمیندازه دور 

با اینکه ماهی ۲۰و خورده هم حقوق داره چیزی واسه ما نمیگیره فقط خوراکی

میگ لباس خریدن پول هدر دادنه فلان. 

حیلیم بددله از خونه تنها حق بیرون رفتن ندارم با مادر شوهرم چند تا در فاصله هس میگ باید زنگ بزنی اون بیاد دنبالت ببرتت.و بیارتت

یه بار پارک با جاریم رفتم اینقدر دعوا کرد میگه هرجا میری باید مامانم باشه.

من چادریم و خیلی خودمم رعایت میکنم بازم گیر میده به بابام گفته من از یله گردی خوشم نمیاد این و وقتی میارم خونه مامانش با ننش میره یله گردی بابام گفته یه نمونه بگو کحا رفتن گوشی و قطع کرده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من راه دور با بچه کوچیک تو جاده ببرمتون ک بچه رو ببینن اونا بیان.بخدا وقتی میان آبرو ریزی میکنه همه چی هم با خودشون میارن از خوراکی میوه همه چی جلو اونا با لباس زیر راه میره اخم میکنه میره تو اتاق سر یه سفره باهاشون نمیشینه آبروی آدمو میبره مامانم میاد خونمون بدبحت بیشتر وقتا غذا نمیخوره 

میگه هیچ هنری نداری گفتم اول چشمتو باز میکردی من تا مجرد بودم درس میخوندم لیسانسم الانم ک با اینکه بچه کوچیک دارم ک همشم بهم آویزونه کل کارای خونه میکنم یه لیوان آب خودش بر نمیداره من میدم دستش