2777
2789

خیلی خجالت میکشم خیلی زیاد خیلی خیلی خیلی زیاد بچه ها

دو ماهه ازدواج کردم

شوهرم گفته بود بچه نمیخوام ولی اگه خواستی بچه دار بشیم بهم بگو که بریم دکتر تا دارو بده دوقولو باردار بشی 

اینا زود بچه دار میشن شیش ماه بعد ازدواج اینجوریاا

من قبل عید فهمیدم باردارم شوهرم مکه بود گفتن بزار برگرده قربونی ها رو بکشن عید دیدنی ها تموم بشه بعد بهش میگم  ولی چون نمیدونه حامله ام همش ی کارایی میکنه میترسم بچه چیزیش بشه🤦🏼‍♀️گفتم بهش بگم

نمیدونم چجوری بگم😂🤦🏼‍♀️صبح میخواستم تست رو بزارم تو دست شویی بره ببینه مثبته ولی گفتم شاید نفهمه تست چیه😂🤌چه میدونم شاید باخودش بگه این چیه نفهمه چجوری بگم

یه نامه از طرف بچت براش بنویس و عکس سونو رو بذار توش بعد کا اومد بگو نامه برات اومده بده بازش کنه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من خواب بود تستو که زدم  دیدم مثبته رفتم تو تخت نشستم رو شکمش پرید بالا گرفتم جلوش نشونش دادم بغلم کرد😂

دو سال منتظر بود....

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بگو بستنی می‌خوام

بعد مخالفت کرد بگو من نه بچمون هوس کرده🥹😍😂

تبریککک💚

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

اشنای ما بعد 8 سال بچه دار شدن

بی بی چک و یه کفش بچه و برگه سونو رو کادو کرد داد شوهرش 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه نامه از طرف بچت براش بنویس و عکس سونو رو بذار توش بعد کا اومد بگو نامه برات اومده بده بازش کنه

سنو نرفتم که فقط ی تست دادم همش 🤦🏼‍♀️میخنده فکر کنم نمیفهمه 

میخوام شماره شو بدم به دوستم دوستم بره بهش پیام بده بگه مبارک باشه داری بابا میشی صدف گفت

چند بار الکی برو دسشویی مولا بالا میاری 

اگه گفت چته چی شدی و اینا یهو بگو نه چیزی نیس دکتر کفته دو سه ماه اول طبیعیه شوک که شد بگو تقصیر بچته دیگه😁😂

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

خجالت از شوهرت می کشی؟؟

تا الان یعنی نگفتی بهش!!😳😳

من بی بی چکم جا مونده بود جلوی آینه ی روشویی خود شوهرم دیده بودش به گفتن من نرسید.😂😂

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سنو نرفتم که فقط ی تست دادم همش 🤦🏼‍♀️میخنده فکر کنم نمیفهمه میخوام شماره شو بدم به دوستم دوستم بره ...

نکنیااااااا اینکار خیلیییی بدهههه 

خودت یه پیام براش بنویس 

چرا مسائل خصوصی‌تان رو به دوستت میکشونی

خودت یه کیک بپز وقتی اومد بگو 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐