2777
2789
عنوان

شرخوردن شيرخوار ٢ ماهه ام

320 بازدید | 35 پست

دخترم ٢ ماهش تموم شده شبا تا صبح اصلا براى شير بيدار نميشه كم پيش مياد شير بخواد  هرچقدرم بازيش ميدم بيدار نميشه 

ديشب يك ساعت تلاش كردم تا سينمو تو خواب بگيره 😭

شبا چندبار بايد شير بخوره؟؟؟؟؟ نگرانش ميشم

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیبی نداره خودش گشنه بشه بیدار میشه دختر منم اینطور بود شیرت میگیرتش نگران نباش

خدا كنه اينطور باشه شبا از بس وزنمو ميندازم رو دستم جونم در مياد تا شير بدم بهش گردنم خشك ميشه عصبى ميشم😡

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …
حتما شیرت خوب سیرش میکنه، پسر من از 12 شب تا صبح اگه راحت بخوابه دو یا سه بار شیر میخوره ولی اگه شبا ...

دختر من شايد يه بار بيدار بشه از ساعت ١ تا ٦ صبح

ینی بیدارش میکنی ک شیر بخوره؟چجوری مگه شیر میدی؟دستتو بذار زیر سرت اونجوری راحته

نه اصلا كه بيدار نميشه بايد تو خواب شيرش بدم

دخترت از کی شبا راحت میخوابه؟ دو ماهگی درست میشن؟

معمولا ١-٢ ميخوابه يه وقتايى تا ٣ بيداره ولى اگه بخوابه ٥-٦ ساعت راحت ميخوابه

خوش به حالت بی قراری و دلدرد نداره بعضی شبا؟

چرا ولى كم پيش مياد

الان دو سه شبه بدخوابه واقعا بيچارم كرده

پسر من وقتایی که فقط شیر خودم میخورد حداکثر دوساعت یکبار بیدار میشد. دکتر هم میگفت بیشتر از سه ساعت ...

خب منم از همين نگران ميشم كه قندش نيوفته

ديشب ٤ ساعت شده بود كه بيدار نشده بود براى شير

هركاريش كردم بيدار نشد  يك ساعت تمام باريش دادم توى خواب سينمو گرفت