2777
2789
خب تو گلدون سفالی قدیمی ها که سفال کامل هست تواوناست خیلی تندتند خشک میشه ولی هرروز باید به گلها سر ...

گل بیرون بخاطر افتاب و گرما هرروز اب دادن مشگلی نداره ،ولی گلای اپارتمانی باید هفته ایی یکبار باشه اصولا

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بعنی روزی یکی دوساعت درو پنجره رو باز بذاری هوا ی تازه ب گل برسه.گردش هوا خوب باشه

درسته اونجا دیگه کسی نیست که اینکار و کنه قبلا کولر میزدم یا پنکه پنجره باز میکردم اما الان نیستم دیگه پس میگم شوهرم ببره خونه مادرشوهرم 

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاج مطبق بزرگ داشتم لعنتی پر هزارپا شد دیگه ترسیدم بردمش راه پله گذاشتم چند تا چیزم زدم حتی خاک هم تعویض کردم ولی دیگه مثل قبل نشد حیف گل قشنگم خراب شد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
من کاج مطبق بزرگ داشتم لعنتی پر هزارپا شد دیگه ترسیدم بردمش راه پله گذاشتم چند تا چیزم زدم حتی خاک ه ...

کاج مطبق خیلی حساسه من داشتم ۶ سال بعد همینکه گذاشتم دم در هی می‌خوردیم به سر برگهاش  هی ذره ذره از پایین ریزش کرد تازه فهمیدم چون هی شوک می‌دادیم بهش...سالی ی طبقه اضاف کرده بود بزرگ شده بود

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
کاج مطبق خیلی حساسه من داشتم ۶ سال بعد همینکه گذاشتم دم در هی می‌خوردیم به سر برگهاش هی ذره ذره از ...

برا من تو اتاق جای خدب بود راه پله هم جایی نبود کسی بهش بخوره اونجا هم نور هم و دمای خوبی داشت برا منم چند سال داشتم تقریبا ۵،۶ طبقه شده بود واقعا زیبا بود واقعا حیف شد ولی از وقتی توش هزارپا دیدم دیگه میترسم مجدد بخرم

گل بیرون بخاطر افتاب و گرما هرروز اب دادن مشگلی نداره ،ولی گلای اپارتمانی باید هفته ایی یکبار باشه ا ...

ممنون باشه میگم پس که همینکار و کنه

برا من تو اتاق جای خدب بود راه پله هم جایی نبود کسی بهش بخوره اونجا هم نور هم و دمای خوبی داشت برا م ...

بعضی مطبق ها برگ هاشون روبه بالا هست اونا زودتر طبقه اضاف میکنن اما از من برگها روب پایین بود اما چون همه چیش خوب بود سبز و شاداب بود برگها ولی سهل انگاری من باعث شد خشک بشه....خاکش عوضکردم که بدتر شد....بعد ها گقتن چون شوک میدادین و تکون می‌خورده اینطورشد

فکر کنم گل یشم باشه .علفی رشدکردن گیاه بخاطر نورکمه

نه پشت پنجره ست ،ساعت ۱۱ نور خورشید میفته روش تا ۲ و نیم . ولی گلدونش مینی هست فکر کنم بخاطر اون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بعضی مطبق ها برگ هاشون روبه بالا هست اونا زودتر طبقه اضاف میکنن اما از من برگها روب پایین بود اما چو ...

من برگاشو یادم نیست ولی گل زیبایی تو خونه ،ولی کلا میترسم مجدد بخرم بخاطر اون هزارپاها

درسته اونجا دیگه کسی نیست که اینکار و کنه قبلا کولر میزدم یا پنکه پنجره باز میکردم اما الان نیستم دی ...

اره یجایی بذلر ک نورو تهویه ی خوبی داشته باشه .یا کراسولا یا یشم هست گیاهت

برا من تو اتاق جای خدب بود راه پله هم جایی نبود کسی بهش بخوره اونجا هم نور هم و دمای خوبی داشت برا م ...

سم بخر از گلفروشی دوباربزنی ازبین میره،حیفه ب خاطراینچیزاگل ازبین بره

نه پشت پنجره ست ،ساعت ۱۱ نور خورشید میفته روش تا ۲ و نیم . ولی گلدونش مینی هست فکر کنم بخاطر اون

خب اگ کوچیک شده تعویض کن ولی اکثرا این گلا علفی میشن بخاطر نوره.ک شمامیگی نورش خوبه 

خب اگ کوچیک شده تعویض کن ولی اکثرا این گلا علفی میشن بخاطر نوره.ک شمامیگی نورش خوبه

امروز گلدونش عوض کردم ،از نور  آوردمش سایه ،ببینم چطور میشه ،چون گوگل خوندم نوشته یشم نیاز به نور غیر مستقیم داره 

ممنونم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
سم بخر از گلفروشی دوباربزنی ازبین میره،حیفه ب خاطراینچیزاگل ازبین بره

دیگه عزیزم خیلی وقته خراب شده ،سم زدم ،خاکم عوض کردیم اما خراب شد،

امروز گلدونش عوض کردم ،از نور آوردمش سایه ،ببینم چطور میشه ،چون گوگل خوندم نوشته یشم نیاز به نور غی ...

مگ تو افتاب بوده؟نورفیلترشده لازم داره .زنده باشی