2777
2789

این یعنی چی الان؟ 

بچه ها شوهرم کارش آزاده منتها یه کار سنگین بهشون خورده الان چند شب بود تا ۱۲میموند دیشبم تا ۲داشتن کار می کردن الانم تا ۳کار کردن اخه محل کارشون دوربین داره می بینم سه زنگ زدم گفتم کی میای گفت دیگه دیروقته نمیام همونجا پاهاشو گذاشت رو میز خوابید در صورتی که میدونه من می ترسم بخوابم اصلا باورم نمیشه نشستم گریه کردم ینی به نظرتون من حساسم؟ 

شوهرم در کل خیلی اخلاقای خوبی داره اصلا دعوامون نمیشه چطور بشه سالی ماهی ینی با هم تفاهم کامل داریم منتها اون سالی یکی دوبارم که دعوامون شه یا من ناراحت شم قهر کنم اصلا نمیاد سمتم اصلا و ابدا امشبم انگار اصلا براش مهم نبود که من ناراحتم یا نمی تونم بخوابم میگه باید خداتو شکر کنی تا این وقت شب سرکارم دنبال عرق و مستی و دختربازی نیستم 

بچه ها نظرتون چیه من حساسم یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حساسی 

کار میکنه برای اسایش تو و زندگیت 

بچه که نیستی در رو قفل کن یه فیلم بزار تو نت ببین بعد بخواب 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

شاید صبح زودم باید دوباره شروع کنه 

بعضی وقتا ادم میشه حتی نا نداره بره دستشویی 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

بی توجهیش اشتباه که بعد که اشتی کردید باید مفصل باهاش حرف بزنی 

ول یاز طرفی باید درک کنی داری میبینی تا ۳ صبح سر کار نمیتونه بیاد خونه نیم ساعت بخوابه باز پاشه بره فشار روحی رو دوشش زیاد یکم کج خلقی بد محلی میکنه باید بزاری کم تو حال خودش باشه در عوض سعی کن یکم بهش انرژی بدی دورادور هواشو داشته باشی مثلا غذا درست کن ببر براش ی پیام عاشقانه بقرست ....

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
تا خونمون ده دقیقه با ماشینه

واقعا بعضی وقتا ذهنت خسته اس 

من یه بار خسته پشت فرمون بودم مسیر خیلی کوتاهی بود ها 5 دقیقه چشام باز بود میدیدم جاده رو ولی ذهنم دستور نمیداد که چیکار کنم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یه بار بوده دیگه بهش بگو که دیگه اینکارو نکنه! البته بعد آشتی تون

اصلا نمی دونم فردا چه برخوردی باهاش داشته باشم اگه باهاش قهر کنم خودم بیشتر می سوزم چون بهش بر می خوره که بخاطر کار بوده بخاطر مستی و ... نبوده بعدم نمیاد واسه آشتی

واقعا بعضی وقتا ذهنت خسته اس من یه بار خسته پشت فرمون بودم مسیر خیلی کوتاهی بود ها 5 دقیقه چشام باز ...

منم یه اخلاق گندی که دارم تا چشام بازه نمی ترسم شبا تو خونه تا بخوام ببندم می ترسم ولی روزا تنهایی می خوابم تو خونه اه از خودم متنفرم لعنتی 

اصلا نمی دونم فردا چه برخوردی باهاش داشته باشم اگه باهاش قهر کنم خودم بیشتر می سوزم چون بهش بر می خو ...

نکن تو رو خدا این بچه بازیا چیه مهمونی که نیس بدبخت سرکاره خوبه دوربینش هم رو گوشیت داری 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮