2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم شب نیومد خونه همون محل کارش خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 70 پست

تا وقتی کارش سنگینه و خسته ست بهش گیر نده وقهر نکن چون وقتی روشون فشار هست یه چیزایی بار آدم‌میکنن که بعدش ممکنه همون بشه شروع دعوا وبددهنی و...وعادت کنن بهش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه خراب نکرده باشم الان که یخورده گریه کردم و با شماها حرف زدم فهمیدم چه گوهی خوردم

نه نگران نباش سعی کن جمش کنی کشش نده هی نذار اونم کشش بده مظلوم شورشوخی کن نمیدونم هرجوری شده از این حال در بیاید خیلی گناه داره انقدر کار کرده اخرشم غر بشنوه

نگران نباش عزیزم بخواب فردادجبران کن براش

یه دفه من اینقد خسته بودم و چشام نمیدید سر خیابون خونم زدم کنار، نتونستم رانندگی کنم. یه وقتا ده دیق ...

می دونم که کارش چقد سنگین و چقد خستس ولی منم خسته شدم به قرآن نزدیک یه هفتس دارم این وضعیت تحمل می کنم یه لحظه کنترل خودمو از دست دادم متاسفانه

نه نگران نباش سعی کن جمش کنی کشش نده هی نذار اونم کشش بده مظلوم شورشوخی کن نمیدونم هرجوری شده از این ...

اون که اصلا کش نمیده فکر نمی کنم اینطوری باشه منم فقط نگران اون سه چهارتا اس ام اسم 

گذشت کن عزیزم

مجبورم همین کارو بکنم ولی اصلا دلم نمی خواد اون باید بدونه که وقتی ساعت سه کارش تموم شده تا خونشم هفت هشت دقیقه بیشتر راه نیست بعد از اونورم میتونه 7 بره پس باید بیاد خونه من تنهایی خوابم نمی بره واقعا

می دونم که کارش چقد سنگین و چقد خستس ولی منم خسته شدم به قرآن نزدیک یه هفتس دارم این وضعیت تحمل می ک ...

اره پیش میاد که ادم عصبی بشه. 

انشاله که بحثی پیش نمیاد. اما باید توی یه شرایط عادی باهاش حرف بزنی