2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم شب نیومد خونه همون محل کارش خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 70 پست
اصلا اعتقاد ندارم به اینا

رفتارت بچگونه هست

فقط داری رابطه خودتو سرد میکنی

جای اینکه ازش تشکر کنی

بهش امید بدی

که اونم انگیزه بگیره بیاد بهت محبت کنه

با کارهات بیشتر سردش میکنی

بعدشم شاکی هستی چرا از ته دل دوستم نداره...

یه کم بزرگ شو، بهش آرامش بده به جای اینکه آرامش رو از اون و خودت بگیری

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چقدر زود ازدواج کردی همه امشب ۱۷ سالشونه تعجبه تاپیک قبلیم مال یکی بود میگفت ۱۷ سالمه میخوام ط ...

خخخخخ نه عزیزم ۱۷رو یه کاربر دیگه مثلا رفت حدس بزنه گفت من ۳۴سالمه متاسفانه😂ای کاش ۱۷سالم بود آبروم نمی رفت حداقل از ترسیدنم😂🥴👀

جون مادرت الان این تاپیک واقعیه یا سرکاریه

تاپیک منه کاملا واقعی بود الانم شوهرم داره میاد خونه که ناهار بخوره پشت تلفنم اوضاعش ظاهرا خوب بود ینی اگه منم خوب باشم دیگه همه چی اوکی میشه

عزیزم دیگه شوهرت اومد خوابت برد یانه

نه دیگه نیومد منم ساعت ۶ خوابیدم تا ده الانم داره میاد خونه واسه ناهار خودش که برخوردش پشت تلفن عالی بود ینی اصلا اس ام اسا روش اثر نداشت😂 فقط الان منم که باید قدم دوم بردارم منم براش ناهار درست کردم و منتظرم که بیاد 

مرسی که به فکرم بودین😍ولی هیچی خواب شب نمیشه من کلا تا طهر گیج و منگ بودم