2777
2789

چکار کنم تل انلاینه 

تلگرام میتونه چند دقیقه آدمو آنلاین نگه داره نمیدونم چطور حالشو بفهمم شماره هیچکدوم از هم اتاقیاشو‌ ندارم چکار کنم تورو خدا 

۸/۱۲/۱۴۰۲❤️🤪💍💓پروفایلم خودم هستم کپی🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکاری نمیکنه،فعلا بهترین کار اینه بیخیال باشی اونم بزار به حال خودش یه مقدار برای دوتاتون خوبه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خب تو ک گفتی تحملش میکنی بذا خودشو بکشه طلاقم نمیفته گردنت فدا سرت.البته نمیکشه نترس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
😭😭😭یعنی الکی گفته تورو خدا دارم دیونه میشم هرچی زنگ میزنم خطش خاموشه

اره بگیر بخواب

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هیچکاری نمیکنه،فعلا بهترین کار اینه بیخیال باشی اونم بزار به حال خودش یه مقدار برای دوتاتون خوبه

😭😭میترسم کاری دسته خودش بده چند دفعست‌ داره‌ میگه خودمو میکشم 

آره خودشو میکشه!اصلا محلش نده..خودش پیداش میشهبرگشتم طوری حالشو بگیر که دفعه ی آخرش باشه گوشی خاموش ...

بخدا جدا میشم ازش برا همیشه کم داره کلا دیونه شدم از دستش