2777
2789
عنوان

معلم وحشی که هیچ وقت نمیبخشمش

488 بازدید | 40 پست

نمیدونم چرا ولی هر وقت فکر میکنم که  اون رفتارو باهام کرد   چشمام اشکی میشه:) دیدم یه خانومه  گفته بود 12 سال پیش  معلم دخترش عذابش داده بود  منم میگم بیشتر مواظب دختراتون باشید و اگ همچین معلمایی داشتن پیگیر باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کسی لایق معلم شدن نیست یادمه کلاس هشتم که بودم معلم ورزشمون چون با یکی از بچه هایی که باهاش لج بودم فامیل بود باهام لج افتاد ، گذشت تا اینکه اینقدر پرو شد جلو بچه ها بخاطر اشتباه یه دانش آموز دیگه به من گفت خراب 😐

ده سالم که بود کلاس چهارم  اولای سال هم بود     منو دختر خالم هم کلاس بودیم و زنگ تفریح بود سر یه چیز مسخره  دوامون شد بعد همه دورمون جمع شده بودن و رفتن ب معلمه گفتن اومد

چی کارت کرده بود مگه؟معلم من چون روز برفی دیر رسیده بودم مجبورم کرد تو برف وایستم تمام جونم برف شده بود کلاس اول بودم فکر کن با اون قد کوچولو تو حیاط واییستاده بودم زیر برف برفم تا زانوهام بود ناظم دید اومد نجاتم داد

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

معلمه اومد مثل  وحشیا دوتامونم زد اونم سر! :) بعد ب زور انگار میکشید ما رو برد دفتر کلی بد بیراه گفت  بعد باز  یجوری زد تو سر من که مقنه ام از سرم در اومد جلو همه معلما  و مدیر هیچ کس هم جلوشو نگرفت

معلم کلاس چهارم منم خانم عرفانی بود . بخاطر اینکه دفترم رو اشتباه آورده بودم موهام رو کشید . هیچ وقت ...

منم چهارم بودم بچه زرنگ هم بودم فقط یکبار و فقط یکبار کتابمو فراموش کردم ببرم معلم وحشی موهامو کشید