2777
2789
عنوان

بابام امشب زد تو سرم..💔

368 بازدید | 26 پست

من امروز با دوستم قرار داشتم بریم بیرون 

ساعت ۵ و نیم رفتیم بیرون 

اول رفتیم سینما فیلمش طول کشید بعد تموم که شد ساعت حدود ۸ اینطورا بود

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

هستین من ادامشو بگم؟

به خدا من فقط راهنمایی میخوام 

خیلی داغونم🥲💔

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داشتیم برمیگشتیم من پیشنهاد دادم بریم یه سر پارک همینجوری اونم قبول کرد 

ولی خب باز نگران بودیم خانواده زنگ نزنه

دوستم چند بار زنگ زد ولی برنداشتن مامان باباش

منم هماهنگ کردم که تو راهم

بدون اطلاع خانواده رفتید ؟ البته می‌دونم توجیه درستی برای این کارشون نیست

نه اصلا

یه خوشبخت لایک کنه

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

بعدش دیگه گوشیم رو بی صدا بود 

چک نکردم

بابام خیلی تعصبی از اوناست که لباس درست بپوش موهاتو درست کن نزار بیرون 

هیچوقت نزاشته لباس باب دلم بگیرم😭

به خدا دارم دیوونه میشم خسته شدم آخه من مگه چه آرزویی تو این دنیا دارم

کسی هست اصلا؟

آره

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

ساعت ۹ تقریبا راه افتادیم خونه تا ۹ و ربع رسیدیم

من میدونستم الان حرف میزنن بهم ولی توقع این رفتارو نداشتم به خدا

باور کنین من تا الان با پسری در ارتباط نبودم به کسی چراغ سبز نشون ندادم

پوششم کاملا پوشیده بوده

انقدر ولی نسبت به من بی اعتمادن که توجیه نداره کارشون باور کنین خسته شدم دیگه

من تا زنگو زدم بابام درو باز کرد

با تمام حرصش صد تو صورتم فشار میداد دستش رو

انقدر حالم بد شد به خدا دارم با گریه مینویسم😭

حق من نبود من فقط میخواستم از این فضای مسخره خونه دور شم چرا اینجوری کردن باهام