2777
2789

من یکسال با یکی بودم همه فهنیدن بجز خانوادم قرار بود جدی بشه ک خیانت کرد رفت

یسری دوست حسود دارم با فامیلامون ک بعضی هاشون میدونن و از دوستای خانوادگی پسره بودن

حالا تقصیر خودمم هست ۲ ساله کاتیم تقریبا همش حرفشو میزنم

میترسم ابرومو ببرن اگ ازدواج کردم زندگیم خراب شد یا پسره فهنید چیکار کنم

دارم از استرس نابود میشم اولین رابطم بود ۱۹ سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط ۱۹ سالته! نمیدونی این دنیا چجوری میچرخه

این جمله رو اویزه‌ی گوشت کن: باید پررو و زیرک باشی

پشت سرت چیزی گفتن سریع داستان برای خودشون درست کن!

حتی اگه تاامروز میگفتی من اسمم سارا‌ست ولی بعد یروز بیدار شی بگی من اسمم ماراله بعد از دو ماه همه یادشون میره اسمت سارا بوده!

ازین به بعد دهنتو همه‌جا ببند! حتی به دوستات چیزی نگو! پرسیدن چیزی هم، فقط بگو نمیخوام دیگه راحع بهش فکر کنم و بحثو تموم کن

شمشیرتم از روو واسه اون اشغالایی که گفتی حسودن ببند

بعد از ۱ سال هیچکس یادش نمیاد تو اصلا دوست‌پسر داشتی

نه تا همون موقع هام تو فکرش نیستم دیگه میگم زندگیم خراب نشه

عزیزم برا ازدواج دیر نیست ولی خدایی نکرده ی عقد یا ازدواج اشتباه تاآخر عمر ی شکسته ب اینایی که جدا شدن و میگن اصلا مهم نیست باور نکن من جدا شدم خیلی سخته مردم و فامیل خیلی پشتم حرف میزنن

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
عزیزم فقط ۱۹ سالته! نمیدونی این دنیا چجوری میچرخهاین جمله رو اویزه‌ی گوشت کن: باید پررو و زیرک باشیپ ...

هرگز هم به دوستات چیزی از مسائل مهم و درددلی مث اینو نگو

دوستایی که رازتو بدونن

بموقعش بدبختت میکنن

عزیزم فقط ۱۹ سالته! نمیدونی این دنیا چجوری میچرخهاین جمله رو اویزه‌ی گوشت کن: باید پررو و زیرک باشیپ ...

گاها تو کلوز فرند عکسامونو و دستامون چهره هرچی میزاشتیم فامیل و دوستام چندتاشون میدیدن

چند وقت پیش تو گوشی پسرعموم دیدم چندتا شات

یکی از دوستامم داشت ک پاک کردم  از سطل زبالشم کردم واا خیلی خریت کردم چیکار کنم زندگیم نابود نشه

گاها تو کلوز فرند عکسامونو و دستامون چهره هرچی میزاشتیم فامیل و دوستام چندتاشون میدیدنچند وقت پیش تو ...

وا عزیزدلم غصه نخور

هیچی نمیشه

هیچکس با اون عکسا کاری نمیکنه

اما یه شرط داره، خودتو با هیچکدومشون در ننداز

اینستاگرامتم حذف کن

هبچ خبری ازت نباشه

یمدت یه سال گم‌وگور باش