2777
2789

من تو عقدم 6ماهه همسرم ولم کرده 1سال و نیم از عقدم میگذره 

شما ها چیکار کردین؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جدا شدم....................برن گم شن از حالا اینن وای به بعدش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خدا رو شکر کن 

برو مهریه بذار اجرا اگر قصد اذیت داری 

وگرنه برو سراغ طلاق

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
برو نفقه شکایت کن از طریق همون نفقه هم طلاق بگیربعد طلاقتم مهریه تو بزار اجرا

خیلیا میگن شکایت کنم طلاقمم نمیده هیچ مهریه و اینام هیچی 

اخه مهرم 14تاست

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
خدا رو شکر کن برو مهریه بذار اجرا اگر قصد اذیت داری وگرنه برو سراغ طلاق

خیلیا رفتن جلو طلاق نتونستن بگیرن مهریه هم نگرفتن

خیلیا رفتن جلو طلاق نتونستن بگیرن مهریه هم نگرفتن

شما تلاشت رو بکن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما تلاشت رو بکن

خب اگه رفتم و تهش نه طلاق داد نه  مهریه چیکار کنم؟

تازه خانوادمم همراهم نیستن مامانم آغم میکنه 

ابرومو تو کل شهر بردن میگن دختره دیوونست

نفقه ۶ماه نده و ثابت بشه اون طلاق نده قاضی طلاق میده

الان 6ماه شده الان اگر برم شاهد هم ببرم میتونم طلاق بگیرم؟

خب اگه رفتم و تهش نه طلاق داد نه مهریه چیکار کنم؟تازه خانوادمم همراهم نیستن مامانم آغم میکنه ابرومو ...

بدتر از الان که نمیشه

بله میتونی برو دادگاه شکایت کن همزمان هم برای نفقه معوقه هم نفقه جاری و هم دادخواست طلاق بده شاهدم ب ...

ببخشید یکم توضیح بدم که راهنماییم کنین اگر بشه 

تو عقدیم دوشیزه نیستم نظامیه خیلی رو کارش حساسه هوافضا تهرانه 

منم دستم جایی بند نیست اصلا 

هرجا نشستن این خانواده از من بد گفتن و میگن دختره دیوونست و بهمون دروغ گففتن