2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد واکسن کرونا سرگیجه دارم منگ و گیجم پاهام بی جوون چک کردم فشارم پایین تنبلی تخمدان گرفتم

شما میدونین بعد اقدام یکی دوهفته میگذره بدن آدم چرا بی حال میشه پاهام سنگینی میکنه 🥺 

قندمم همیشه پایینه

من در روز بايد شیرینی‌جات بخورم نمیتونم ورزش برم ۲۰ دقیقه ورزش کنم لرزش و افت قند میگیرم دوستام کوهنوردی میرن ۲ ساعت میرن خرید اونوقت من😔آزمایش خونم بدبختی هیچی نشون نمیده .اما کیست تخمدان دارم فک نمیکنم ربط داشته باشه 

ینی افت قند و فشار بخاطر تنبلی تخمدان هستش؟ باعثش افت قند و فشار میشه؟

منم افت قند و فشار شدید دارم مخصوصا ساعت حدود ۱۰ تا ۱۲ ظهر. دیروز سونو داخلی دادم میگه یه کیست تقریبا ۲ سانت توی تخمدان چپ دارم. باید برم پیش یه متخصص دیگه که نوع کیست مشخص بشه. دکتر میگفت بعضی کیستها هورمون ترشح میکنن ممکنه افت قند و فشارت از این باشه. این چند روز که هوا خیلی گرمه حدودای ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر دقیقا حالت غش و مرگ بهم دست داد

کیست تخمدان که دارم بیشتر خانوما دارن.شما کیست تخمدان داری به اصطلاحpco?

ببین من وقتی حالم بد میشه یه حس بی وزنی و سبکی و گزگز تو بدنم دارم مخصوصا پاهام سرم جوری کیج و سبک میشه که واقعا حس غش و مرگ بهم دست میده. آب یند و نمک باید آماده داشته باشم و بعد از نیم ساعت که دراز کشیدم یه کم بهتر میشم. این روزا که هوا گرم و شرجیه و قبل از پریودم هم هست دیگه این حالتم شدیدتره

ببین من وقتی حالم بد میشه یه حس بی وزنی و سبکی و گزگز تو بدنم دارم مخصوصا پاهام سرم جوری کیج و سبک م ...

منم همینم ولی فک نکنم ربطی به کیست تخمدان داشته باشه .به من‌گفت شاید پیش دیابت باشه😪 کاش تشخیص میدادن آخه زندگیم رو مختل کرده سر کار نمیتونم برم خرید نمیتونم برم

منم همینم ولی فک نکنم ربطی به کیست تخمدان داشته باشه .به من‌گفت شاید پیش دیابت باشه😪 کاش تشخیص میدا ...

دیابت معمولا ارثیه. شما پاهاتون هم سنگین میشه؟ مخصوصا از زانو به پایین؟