2777
2789
عنوان

من تو زندگیم تا حالا...

613 بازدید | 32 پست

با هیچکسی قهر نکردم ، آدمای زیادی بهم بدی کردن تحقیرم کردن دلمو شکستن ولی همیشه سعی کردم درست رفتار کنم، مدتیه که یکی از نزدیکانم بی دلیل قهر کرده یعنی دلیلش این بود که سرزده رفتم ایران خانوادم رو ببینم و اونارو هم سوپرایز کردم ولی اونا قهر کردن و گفتن حتما دلتون نمیخواسته ما رو ببینی که نگفتی در حالیکه من فقط خواستم سوپرایزشون کنم، حالا بماند... الان اون فرد پدر بزرگش فوت کرده به نظرتون پیام بدم تسلیت بگم یا نه؟ اون از من کوچیکتره عید و تولد مسرم رو هم تبریک نگفته تو این مدت. لطفا بگین کار درست چیه با در نظر گرفتن اینکه همیشه برای اینکه ناراحت نشه پا رو خواسته هام گذاشتم

Belle سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش تسلیت بگو،  این زودرنجی نشونه علاقه ای هس ک به تو داشته! دوس داشته بهش خبر بدی تا توی جمع استقبالی ازت باشه و بعد از سر کمبود اعتماد به نفسش فکر کرده تو اونو نمیخواستی...شایدم بهت حسادت داره ک باز هم از سر عقده هایی هست ک نتونسته برای خودش برآورده کنه...

در هردو حالت تو با پیام تسلیت و همدردی مهربونی رو به یادش میاری و وقتی حالش خوب شد ی نقطه کوچیک هم که شده شرمنده میشه اگه فک میکرده دوسش نداشتی یه جور و اگه بهت حسادت میکرده یه جور دیگه 

حتما پیام تسلیت بفرست. بعدا گلایه نکنه تولد اینا واجب نیست

اینکه بعد از یکسال رفتم ایران و نیومده برادرش رو هم ببینه واجب نبود؟ عجیب نیست به نظرتون؟ معلوم نیست که ما مجددا کی بتونیم بریم

Belle سابق
ب شخصه معتقدم ادمی ک هی الکی قهر میکنه رو باید انداخت دور

آدم ها اشغال نیستن دوست عزیز ، و برچسب هم نمیخورن ک مثلا امروز حالم خیلی بده یا توی بحرانی ترین وضعیت روحی هستم...همین درک و شعور هست که مارو از سایر موجودات متمایز میکنه

بهش تسلیت بگو، این زودرنجی نشونه علاقه ای هس ک به تو داشته! دوس داشته بهش خبر بدی تا توی جمع استقبا ...

درسته دقیقا، خودم هم همین نظر رو دارم. راستش این فرد برادر همسرم و خانمش هستن که نیومدن دیدنمون وقتی که بعد از مدت ها رفته بودیم ایران، و بعد از اون برای ما اتفاقات زیادی افتاد خوب و بد ولی باز هم به روی خودشون نیوردن، ایشون از من کوچکترن و تمام مدت همه حواسشون هست که ناراحت نشه و ما همیشه باید پا روی شخصیتمون بزاریم که ایشون ناراحت نشن

Belle سابق
آدم ها اشغال نیستن دوست عزیز ، و برچسب هم نمیخورن ک مثلا امروز حالم خیلی بده یا توی بحرانی ترین وضعی ...

عزیزم درک و شعور برا یه بار 

دو بار 

سه بار 

نکه یه نفر دم به ساعت سر هرچیز بیخودی قهر کنه و تو همیشه مجبور باشی منت بکشی 

من ۴ سال همچین ادمی ب عنوان دوست تو زندگیم بود از وقتی ولش کردم هزار بار ب خودم میگم چرت زودتر اینکارو نکردم 

بعضیا مریضن عقده این سر ادم خالی میکنن 

تحمل کردنشون و زجر دادن خودت اسمش انسانیت نیست