2777
2789
عنوان

اگه جایی به بچه اتون بد بگذره میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست

راستش میرم من،ولی میتونی دیر بری و زودم بیای.

یکی از آشناهای مام اینجوری میان ده روز می‌مونن کل اتاق بچم رو میریزن رو زمین بعد ما میریم کافیه یه وسیله کوچولو برداره یه جنگی میندازه بیا و ببین،۹سالشم هس کوچولو نیس که بگم نی نیه نمیدونه،منم سعی میکنم نرم ولی اگرم مجبور شدم دیر میرم و شلوغ کاری بچه ها رو میبینم زود پامیشم میام.

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم شما فهمیدی حرفمو به خدا همه ی اطرافیانم اینجورین

بله دقیقا درکت کردم

پسر من کلی اسباب بازی گرون و ربات و موتور و همه چیز عالی داره

اونا میان خونمون با همه چیز راحت بازی میکنن

پسر خواهرشوهرم چند روز پیش یه لیزر دویست تومنی دستش بود حتی نمیزاشت پسرم انگشت بهش بزنه🤦🏽‍♀️بمیرم برای بچم

شوهرم فرداش رفت برای پسرم خرید

گشنه گدا هستن

منم همین مشکل رو دارم.پسرم خیلی مهربونه ولی نمیدونم چرا عقده از بعضی بچه ها میباره.

واقعا همینطوره بعضیاشون خیلی خیلی بدجنسن البته مقصر پدرمادرهان نمیدونم چی میگن چکار میکنن که اینطوری میشن وگرنه بچه ی کوچیک که گناهی نداره نمیفهمه

چه بیشعورنمن تمام اسباب بازیای دخترم دوتا گونی پر کلی عروسکککککمیده بچه ها بازی کنن چقد تنگ نظرن هدف ...

منم راستش تصمیم دارم نرم مشکل اینه که اونا خواهر برادر دارن پسر من تکه به خاطر اینکه باهاش بازی کنن قبول میکنه 😭

منم راستش تصمیم دارم نرم مشکل اینه که اونا خواهر برادر دارن پسر من تکه به خاطر اینکه باهاش بازی کنن ...

آی قلبم یه بچه دیگه بیار عزیزم....

ناراحت نباش بی شخصیتی از مادراشونه....والی با بچه حرف بزنی درست میشه...مث ندید بدیدن 

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

برو یاد بگیر با شرایط چطور کنار بیای.راه کار دوستان را انجام بده ..پسرت هم باید با اخلاق و روحیات مخ ...

آخه میدونی ۹۹ درصد موارد بهش نمیدن یکی دوبار نیست که احساس میکنم سرخورده میشه بدتر اگه یه مورد دو مورد بود یه حرفی

واسه بچت اسباب بازی ببر بهش بگو نده دست کسیوالا خوشبحالتون من یادم نمیاد خالم منو تاحالا دعوت کرده ب ...

😁نه ما رفت و آمد زیاد داریم وقتی اونا میان خیلی به بچه ها خوش میگذره ولی همیشه که ما میریم پسرم‌گریه میفته بار آخر قسم‌خوردم دیگه نرم

خیلی نفرت انگیزن لطفا نگید بچن و نمیفهمن این قضیه مال یک سالو دو سال و سه سال و ۴ ساله بچه ۷ ساله هم ...

آقرین بچه ۷ ساله دیگه میفهمه منم مطمئنم خانوادش میگن اصلا خودشم از دهنش پرید حالا به نظرت چکار کنم برم یا نرم

خب بچه هاشونو بد تربیت میکننبله تقصیر خانواده هستبا خسیس بازی هاشون دارن اشتباه بزرگی در تربیت بچه ه ...

بعضی وقتا فکر میکنم اونا کار درست و انجام میدن با این وضعیت جامعه هرچی بدجنس تر بهتر