2777
2789
عنوان

اگه جایی به بچه اتون بد بگذره میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست
بله دقیقا درکت کردمپسر من کلی اسباب بازی گرون و ربات و موتور و همه چیز عالی دارهاونا میان خونمون با ...

به خدا یه بار دو تا از دوستاش از این توپ پلاستیکی رنگی رنگیا داشتن اون لحظه پسر من نداشت نمیدونی چه زجری بهش دادن فقققط دیگه با اون توپا بازی میکردن پشت چشم نازک میکردن یک ثانیه حتی ندادن بهش به خدا بچه ی کوچیک نمیدونی چجوری عمدا میسوزوند پسرمو ما هم همون شب براش خریدیم ولی واقعا دلم سوخت برای پسرم

بله دقیقا درکت کردمپسر من کلی اسباب بازی گرون و ربات و موتور و همه چیز عالی دارهاونا میان خونمون با ...

پسر منم ماشین شارری و سرسره و اینا داره وقتی میام نوبتی بازی میکنن انگار مال خودشونه خم به ابرو نمیاره ولی واسه یه چیز بی ارزش اشکشو درمیارن همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ماشین شارری و سرسره و اینا داره وقتی میام نوبتی بازی میکنن انگار مال خودشونه خم به ابرو نمیا ...

دقیقا آفرین

جاریم در اتاق پسرشو قفل می‌کرد😑

حالا پسرش کلا چهارتا تفنگ پلاستیکی بنجول داره

من و شوهرم خیلی ناراحت می‌شدیم

ارتباطمو کم کردم خیلی

اگر پسرم مثلا تفنگ میخواست جاریم میرفت تو اتاق یه تفنگ شکسته و قراضه میاورد میداد دست پسرم😑😑😑

به خدا برای پسرم تفنگ می‌خرم یه تومن 😑🤦🏽‍♀️

با این رفتارها توهین میکنن به شخصیت ما و پسرم

دقیقا آفرینجاریم در اتاق پسرشو قفل می‌کرد😑حالا پسرش کلا چهارتا تفنگ پلاستیکی بنجول دارهمن و شوهرم خ ...

عزیزم‌بیا بغلم😭😬

همین‌که یکی مثل خودم دیدم و حرفمو فهمید کلی حالم خوب شد مرسی که اومدی تو تاپیک انشاالله پسرت به بهترین جاها برسه و همیشه بتونید بهترینا رو براش فراهم کنید واقعا از بچه ی آدم‌عزیزتر مگه هست کار خوبی کردی رفت و آمدتو کم‌کردی

عزیزم‌بیا بغلم😭😬همین‌که یکی مثل خودم دیدم و حرفمو فهمید کلی حالم خوب شد مرسی که اومدی تو تاپیک انش ...

عزیزم😃همچنین گل پسر شما

والا به خدا 

هیچ چیزی مهمتر از بچه آدم و شخصیتش در دنیا وجود نداره

نمیدونم رو چه حسابی با بچه مردم اینطوری برخورد میکنن 

آقرین بچه ۷ ساله دیگه میفهمه منم مطمئنم خانوادش میگن اصلا خودشم از دهنش پرید حالا به نظرت چکار کنم ب ...

نرو  کسی که در این حد خساست داره فقط برا فضولی میخاد و برای این ک سر از زندگیت در بیاره قطع رابطه یا که گوشی اسباب بازی چیزی ببر با خودت

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
واقعا همینطوره بعضیاشون خیلی خیلی بدجنسن البته مقصر پدرمادرهان نمیدونم چی میگن چکار میکنن که اینطوری ...

حالا باورت میشه من اعتقاد دارم به ذات بچه.

بعضی چیا انگار تو خون بچه هست.

تو مثل هوای خوبه بعدِ بارونی😍