2777
2789
عنوان

اگه جایی به بچه اتون بد بگذره میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست

وسیله بازی کوچیک و جمع جور که مورد علاقشه رو با خودتون ببرین 

بچه شما کمی بیش از حد الکی مهربونه این طبیعت و ذات بچه هاس که لجوج و لجبازن و رو وسیله بازیشون حساسن اینکه پسرتون حساس نیست دلیل نمیشه بقیه حساس نباشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچت اسباب بازی ببر و بهش توضیح بده ک اصلا درخواست بازی هم نکنه از بچش

بزار یاد بگیره از عهده ی چالش های زندگیش بربیاد

حتی براش جایزه هم تعیین کن ک بهش خوش بگذره 

باهم با اعتماد بنفس برید و بیاید نتیجه رم بهم بگو😍

بستگی داره روابطتتون در چه حدی باشه ولی خب ما تو موارد صمیمی هرگز نمیزاریم اینجوری بشه بین بچه ها...وقتی مادر دختر براش مهم نیست پسر شما گریه کنه بنظرم بهتره تو روابطتتون تجدیدنظر کنید

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

دختره خودش حواسش نبود که پسرم اون تو نشسته دخترخاله ام دید پسرم اونجاست اومد خودش به دخترش گفت ا بدو برو ببین ..... کجاست رفته تو چادرت اونم سریع رفت از اونجا هم بیرونش کرد ولی وقتی اون میاد خونمون ساعتها هرچی که بخوادو برمیداده و پسرم هیچی نمیگه چون تنهاست فقط دوس داره بازی کنه با یکی

حالا با این اوصاف جمعه بریم یا نه .به نظرتون چکار کنم از طرفی مامانم ناراحت میشه اگه نرم و چه بهونه ای بیارم

عزیزم اسباب بازی مورد علاقش رو با خودتون ببرید 

دیگه ۲ ، ۳ ساعت رو تحمل کن . یا با اون بچه میزبان با زبون خرش کن بگو عزیزم میدی مثلا علی هم بازی کنه خیلی خوشش اومده . تو هم بیای خونمون کلی اسباب بازی جدید داریما 

با بچه بچه شو 

براش اسباب بازی ببرید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بنظرم تو بازی بچه ها دخالت نکنیم بهتره،مدیریت کنیم اما دخالت که،بالاخره اون دخترم بچه ست دیگه

آخه یه بار مامانش از دهنش پرید گفت ما هر چیو میخوایم برداره میگه فلانی یعنی پسر من میاد میبرتشا اونم بدبین شده به پسرم خودشون یادش دادن احساس میکنم

چه بیشعورن

من تمام اسباب بازیای دخترم دوتا گونی پر کلی عروسککککک

میده بچه ها بازی کنن چقد تنگ نظرن هدفمم بیشتر بچه خودمه

اسباب بازی واسه چیه پس خدا جان🙂💔

دخترم میره تو کوچه دوستاشو میاره تو حیاط پتو وموکت میندازم

میگم بازی کنید بچه ها...تمام اسباب بازی وعروسکاشومیبره...

حتی یه بار بخدا دوست دخترم گفت خاله تو چقد مهربونی هم بهمون اسباب بازی میدی هم خوراکی هم میوه  ولی زنداییام من میرم تمام اسباب بازیامو ور میداره.....

من باشم جایی که بچه م اذیت بشه عمرا برم ببرش کلاس و پارک و....

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔