2777
2789
عنوان

اگه جایی به بچه اتون بد بگذره میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 67 پست

اتفاقا فرصت خوبیه واسه اینکه بچه بدونه همه یجور نیستن و نباید توقع داشته باشه مثل خودش رفتار کنن البته به مرور یاد میگیره

خوبه که با بچه های دیگه با هر اخلاقی بتونه ارتباط برقرار بکنه (مگر اینکه اون بچه بددهن و بی ادب باشه )

شما از قبل بهش بگو خودت یه اسباب بازیتو ببر باهاشون بازی کن و یکاری کن بهت بد نگذره 

دختره خودش حواسش نبود که پسرم اون تو نشسته دخترخاله ام دید پسرم اونجاست اومد خودش به دخترش گفت ا بدو ...

برو یاد بگیر با شرایط چطور کنار بیای.راه کار دوستان را انجام بده ..پسرت هم باید با اخلاق و روحیات مختلف آدمها آشنا بشه چندروز دیگه باید بره مدرسه اونجا پر از این بچهدهاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر افراطی لی لی به لالای بچه هاتون نزارید. بچه سالاری انقدر هم خوب نیست که بخواید روابط اجتماعی یا روابطتون با اقوام و اشناها رو به چالش بکشونید

بابت این قضیه دعوت رو که رد نمیکنن

چندتا اسباب بازی ببر با اونا سرگرم بشه

دختره خودش حواسش نبود که پسرم اون تو نشسته دخترخاله ام دید پسرم اونجاست اومد خودش به دخترش گفت ا بدو ...

من باشم نمیرم

بچه هاهیچی بزرگتری که دخالت کنه تومخ تره

بگوعلایم سرماخوردگی دارم

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤

واسه بچت اسباب بازی ببر بهش بگو نده دست کسی

والا خوشبحالتون من یادم نمیاد خالم منو تاحالا دعوت کرده باشه چ برسه بچه هاش😂😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

وای متنفرم از این بچه هادور بچه ی منم اینجور بچه های تخس هستگدا گشنه تربیت شدن این مدل بچه هانه مثل ...

خیلی نفرت انگیزن لطفا نگید بچن و نمیفهمن این قضیه مال یک سالو دو سال و سه سال و ۴ ساله بچه ۷ ساله همه چیز رو میفهمه و خانواده هاشون پرشون می‌کنند که اسباب بازیهات رو ندی یا اگ اینجوری نباشه خانواده بابت خراب شدن اسباب بازی معاخضه می‌کنند بچه هاشون رو دعواشون میکنن برای همین بچه خسیس و اعصاب خوردکن میشه 

منم پسرم خیلی دست و دل باز هستش ولی خونه دوستم که میریم میدونم که دوستم پر میکنه بچش رو هیچی ب پسر من نمیده و اشک بچه منو در میاره همش هم تقصیر مادرش دیدم ک میگم ولی خونه بقیه که میریم همچین داستانی نیست بچه ها در صلح و آرامش بازی میکنن 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چکار میکنی این موقع ها.من دنیا رو سرم خراب میشه نمیتونم بیخیال باشم

غصه میخورم کاری از دستم برنمیاد 

به پسرم هم گفتم همه مثل تو با گذشت نیستن نمیشه هرچیزی میخواییم بدست بیاریم خودم برات میخرم ولی دست به وسایل دیگران نزن

خیلی نفرت انگیزن لطفا نگید بچن و نمیفهمن این قضیه مال یک سالو دو سال و سه سال و ۴ ساله بچه ۷ ساله هم ...

خب بچه هاشونو بد تربیت میکنن

بله تقصیر خانواده هست

با خسیس بازی هاشون دارن اشتباه بزرگی در تربیت بچه هاشون انجام میدن