2777
2789

من قهر اومدم خونه مادرم یک هفته ست اونم میرفت خونه مادرش 

مادرش نمی‌کرد ی غذا جلوش بزار وقتایی ک سرکار می‌رفته کارگری مادرش براش غذا نمیزاشته آخه از مادرش تلفنی پرسیدم فلانی رفت سرکار غذا براش گذاشتی گفت نه بهم نگفته غذا بزار

حالا ک دیده مامانش غذا نمیده بش رفته خونه من میدونم تو خونه هم چیزی نیست بخوره پولم نداره بخره اینقد ضعیف و لاغر شده ک حال کار رفتن نداره صابخونه گفت دو روز از خونه نیومده بیرون

دلم براش میسوزه

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

خب برو خونه انقد پیگیرشی پیشش باش

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تکلیف ما زنا چیه با خودمون

اگه شوهرت  بدبخته و دلت براش میسوزه چرا قهر کردی 

اگه قهر کردی  چرا پس پیگیرشی 

چرا ارزشت رو کم‌کردی 

حتما فردا هم خودت میای خونت و اشتی میکنید

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خوب تو که انقد دلسوزی چرا نمیری خونت

رفتم ک تصمیم بگیره ترک جدی کنه

ی مدت بود ترک کرد باز شرو کرده

والا تکلیف ما زنا چیه با خودموناگه شوهرت بدبخته و دلت براش میسوزه چرا قهر کردی اگه قهر کردی چرا پس ...

ن نمیرم آشتی 

ولی اون کاراش دست خودش نیست

این‌چه مدل قهریه امار شو از مادرش میگیری ،مردی که پول نداره ۴ تا تخم مرغ بخره خودش بخوره فعلن برنگرد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مادرش کار خوبی کرده اتفاقا برگرده سر زندگی خودش قدر زنش و بدونه برا چی قهر کردی رفتی؟

اعتیاد خانمان سوز

این‌چه مدل قهریه امار شو از مادرش میگیری ،مردی که پول نداره ۴ تا تخم مرغ بخره خودش بخوره فعلن برنگرد

منم برنمیگردم ک یک تصمیم جدی برای ترک بگیره

ولی خیلی آدم خوبیه خیلی با محبته دلم براش میسوزه