2777
2789

ببخشید خواهر من الویت نمونه دولتی رو هنرستان زده معدلشم بالای نوزده هست ولی تست برا آزمون خیلی کم زده با چه درصدی هنرستان نمونه دولتی و یا مدارس فرهنگ قبول میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت با چه درصدی بزنه قبوله ریاضی و علومش سخته امسال خیلی میترسه

نمیدونم اونو ، یادمه اما دوستام که اصلا نمیخوندم دراومدن، نمونه ریاضی و هنر، متقاضی کمه، بهش 31 استان بدین بزنه 

ریاضی تیزهوشان چطور؟؟؟

اونم خیلی راحت تره نسبت به تجربی، همین زمان باقی مونده رو بشینید خوب بخونید بهتون قول میدم وقت کم نیس اتفاقا استرسش باعث میشه ادم هشیارتر بخونه، من خودم یادمه برای تیزهوشان انسانی فقط دو هفته اخرو خوندم اونقدراهم زرنگ نیستم بگید هوشه، دراومدم در کمال تعجب ، فقط تلقین نکید که یه چیز غیرممکنه، خیلی قابل دسترسه خیلی ، مخصوصأ تو رشته هایی به غیر از تجربی