2777
2789
عنوان

دوست دارید بچه داشته باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 80 پست

من یکی دارم و دیگه نمیخوام این فکر هم که بچه عصای پیری و بعد نگهداری میکنه ازتون رو بریزید دور چون پسر که مشخص مطمئنا کمتر عروسی پیدا میشه مادرشوهر پدرشوهر تحمل کنه دختر هم معلوم نیست شوهرش راضی باشه یا نه از همین الان حتی بچه هم دارید به فکر پیری خودتون باشید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

تنها انگیزه ام از ازدواج مادرشدن بود 

الان هم دو تا دسته گل دارم که همه زندگی و جون و عمر و نفسم هستن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانه سالمندان یا پرستار...الان اونایی هم که بچه دارن عاقبتشون هشتاد درصد همینه وقتی پیرمیشن بچه ها ح ...

بچه نداشتع باشی بندازن خونه سالمندان دلت نمیسوزه میگه ندارم وای به حال اونایی که بچه دارن خونه سالمندان هستن

جیش تو این زندگی😒
خرکی دلش بخواد تو ایران بچه دار بشه احمق به تمام معناست

حق توهین نداری 

چون خودت دلت نمیخواد 

همون قدر که ما حق توهین به کسایی که بچه نمی‌خوان رو نداریم 

لطفا درست حرف بزنید 

خرکی دلش بخواد تو ایران بچه دار بشه احمق به تمام معناست

😐😐😐😐 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
عین منی شوهرمم مثل من دوست نداره

من بشدتتتتتتت عاشق بچه ام از مجردی میگفتم میخوام چندتا پشت سرهم بیارم اما علی رغم میلم خداقسمت نکرد بعد۹سال ازدواج باهزاربدبختی بااای وی اف یدونه مثبت شد اینقدرررررر عذاب کشیدم ک میگم فقط منتظرم همین یدونه سالم بدنیابیاد دیگه تمام هیچوقت سراغ بچه نمیرم ۶تاهم جنین دارم میخوام اهداکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون