2777
2789
عنوان

دوست دارید بچه داشته باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 80 پست
بچه نداشتع باشی بندازن خونه سالمندان دلت نمیسوزه میگه ندارم وای به حال اونایی که بچه دارن خونه سالمن ...

عزیزم به امید عصای پیری بچه نیار

بچه ها حالا مهر ک محبت ندارن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوس دارم نه فقط صرفا به این دلایل مسخره که بچه گوگولیه یا اینکه بخواد به دادم برسه!به دلیل اینکه یکی باشه بتونی هر جوری دلت میخواد تربیت و بزرگش کنی حس بسیار ارزشمندیه برام ...این دلیلم که بعدا قراره چه اتفاقی بیوفته کاملا به این بستگی داره که اونقدر مطالعه داشته باشی بتونی بچه ای رو تربیت کنی که هزاران تربیت نادرست از اطرافیان و جامعه روش تاثیر نذاره...تا بوده جامعه توش خوب و بد بوده و هست قرار نیست به این دلیل که مسئولیت سنگینیه از زیرش در برم و این نعمت ارزشمند رو کنار بذارم 

اهدا نکن فعلا بزار چند سال بگذره شاید بعدا نظرت عوض شد

ایشالا بعد بدنیااومدن بچه اهدا میکنم و هیچوقت دیگه نظرم عوض نمیشه چون دارم امپول انوکسارین میزنم تااخربارداری بایدبزنم واقعا دردناکه فقط ب امید سالم بدنیااومدن بچم تحمل میکنم همین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بچه نداشتع باشی بندازن خونه سالمندان دلت نمیسوزه میگه ندارم وای به حال اونایی که بچه دارن خونه سالمن ...

من شکرخدا سه تا دسته گل دارم میخوام بذارم چهارمی رو بارداربشم چون دخترم بایدابجی داشته باشه من همیشه میگم بچه یا دوتا یاچهارتا ،درضمن الان نپرین روسرم وضع مالی شوهرم درحدی هست که بچه هام از الان براشون خونه هم خریده،فقط خودم 34سالمه میترسم یوقت خدایی نکرده بچه ناسالم گیرم بیاددرصورتی اصلا سابقه بچه ناقص نداریم وخودمم سنگ کلیه دارم توبارداری قبلم اذیت شدم

نه اصلا

بچه هارو دوست دارم ولی هیچ حس مادرانه ای ندارم

فکر اینکه دیگه وقتم برای خودم نباشه؛ شب تا صبح بیدار بمونم ؛ نق بزنه ؛ گریه کنه؛ اندامم خراب بشه؛ زایمان کنم؛ همه دغدغه ام بچه بشه و علنا خودم حذف بشم؛ توجهات شوهرم بهم نصف بشه ؛ بزرگ بشه به بیراهه کشیده نشه؛ درسش کارش و...

فکر اینا واقعا منصرفم میکنه

من خیلی دوس دارم نه فقط صرفا به این دلایل مسخره که بچه گوگولیه یا اینکه بخواد به دادم برسه!به دلیل ا ...

بچه هر جور تریتش کنی میره تو اجتماع از اونجا یاد میگیره .دیدم میگم

جیش تو این زندگی😒