2777
2789
عنوان

دوست دارید بچه داشته باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 80 پست
بزن قدش✋✋

🖐🖐😂

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

دوست دارم یکی داشته باشم..ولی خدا هموز نداده ۸ساله چشم انتظارم

من ی بار با مامانم رفتیم دکتر زنه پنجاه بع بالا بود پا به ماه بود میگفت بچه اولمه خیلی خوشحال هم بود.میگن استرس نباید داشته باشی بسپر به خدا خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه💖💖

جیش تو این زندگی😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق توهین نداری چون خودت دلت نمیخواد همون قدر که ما حق توهین به کسایی که بچه نمی‌خوان رو نداریم لطفا ...

بحث دل بخواهی نیست بحث با عقل بودنو بی عقل بودنه هرکسی یکم فکررکنه میفهمه تو این شرایط بچه اوردن یعنی رسما بدبختش کردن 

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
تو هم یک بیشعور به تمام معنایی

ممنون به من که برنخورد ولی انگار بدجور باسن تو سوختو به خودت گرفتی

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
به جایی نمیرسن؟😂😂😂😂😂از زندگی من خبر داری؟ فعلا که رسیدم توعم دلتو به این خوش کن که نمیشه رسید چ ...

اره تو عرضشو داری حتما🤣🤣🤣🤣دلمو خوش نمیکنم مطمئنم 

ندید پدید اونور نیستم مثل بعضیا که براش سر و دست بشکونم😉ایشالله توام یه روز به آرزوت میرسی اونطرفم میبینی متوجه میشی من چی میگم

من ی بار با مامانم رفتیم دکتر زنه پنجاه بع بالا بود پا به ماه بود میگفت بچه اولمه خیلی خوشحال هم بود ...

انشاله 

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته