2777
2789
عنوان

دوست دارید بچه داشته باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 80 پست
بعضیا مثله شما انگار تو جامعه زندگی نمیکنین بچه خوبم هست اما همیشه بچه ها دغدغه و مشکلات خودشونو دار ...

اتفاقا چون تو جامعه خیلی زیاد دیدم میگم

بچه هایی که از نظر محله تو جایی بزرگ شدن که به فساد و بدی معروف بوده مدرسه هاشون پر از بچه هایی که سیگار کشیدن و مسائل جنسی براشون خلاف سبک بوده!ولی حالا از نظر نجابت و حیا از نظر فرهنگ بالاشون زبان زد هستن یکی دو تام نیست خیلی زیادن و این فقط نشون از تربیت درست خانواده داره وگرنه بچه ی نوزاد که از بدر تولد شمر نیست! بله که دغدغه و مشکل داره همیشه داشته الان بیشترم شده ولی اینکه بگیم چون ما نمیخوایم به خودمون زحمت بدیم استرس و مشکلاتشو تحمل کنیم پس نتیجه میگیریم همه تربیتا نادرسته بچه دار نمیشیم خب با این طرز فکر نبایدم بچه دار شد فقط تولید مثل که مهم نیست ما انسانیم! البته این عقیده ی منه کسی هم که نمیخواد بچه بیاره نظرش محترمه حتما تو خودش نمیبینه 

آقا یه چیزی

زندگی درسته لحظات مزخرفی داره که حتی به خودکشی فکر میکنی

ولی لحظات فوق العاده ای هم داره

من بچه ناخواسته بودم ولی قصد سقط نداشتن پدر و مادرم

با اینکه وضعشون اون موقع خیلی خوب نبود ولی از اینکه بدنیا اومدم خوشحالم

زندگی فوق العاده است 

درسته خیلی وقتا باعث میشه گریه کنی و از بقیه متنفر بشی ولی بازم فوق العاده است

پس احساس گناه نکنین که بچه هاتونو بدنیا میاریم و به این دلیل لذت مادر شدن از خودتون نگیرین

درسته دنیا جای داغونیه ولی لحظه لحظه اش با ارزشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگر عقل الانم داشتم بچه دار نمیشدمفکر می کردم بدون بچه تنهاییو چه جوری باید پر کنم واقعا آدم باید ...

دقیقا فقط یه مادر که بچه داشته از نزدیک با این مشکلات بچه داری دست وپنجه نرم کرده وبچه اش هم پدرشو دراورده میفهمه چقدر سخته بچه داشتن و تا ابد بایدغصه هاشو به دوش بکشی تا وقتی زنده ای چون تو مسئولی چون توبه دنیاش اوردی

من دوتا داداش دارم یکیش معتاده مادرمو پیرکرده ازدواج کرده سه تا بچه داره همشم زنش زنگ میزنه گله میکن ...

خدا صبرت بده .حالا ما خداروشکر معتاد و...نداریم هر کی رفته سر خونه خودش هیچکدوم به درد مادر و پدرم نخوردیم .دیر به دیر ی سر بهشون میزنیم اذیتی هم براشون نداریم البته.داداشم که دو سال ی بار میره ی ساعت میشینع میره 

جیش تو این زندگی😒
اتفاقا چون تو جامعه خیلی زیاد دیدم میگمبچه هایی که از نظر محله تو جایی بزرگ شدن که به فساد و بدی معر ...

دیدگاهم خیلی متفاوته ولی نظر شمام محترمه چون حال وحوصله نوشتن ندارم راستش ..ایشالله هرکی قصد داره مادر بشه خدا قوت مبارک باشه🙂

آقا یه چیزیزندگی درسته لحظات مزخرفی داره که حتی به خودکشی فکر میکنیولی لحظات فوق العاده ای هم دارهمن ...

خیلیام هستن که اینجوری فکر نمیکنن میرن خودکشی میکنن یا از زندگی کردنشون سیر هستن برای هرکسی زندگی یه جوریه عزیزم...منکه زندگی رو دوس ندارم اما تحمل میکنم تا تموم شه چون اونقدر ادم ضعیفی نیستم که دست به خودکشی بزنم

من عاشق این بودم مادربشم مادر یه پسر بچه. روزگار خیلیی بهم سختی داد ولی مادرپسر بچه شدم خیلیییی دوسش دارم .با اینکه زندگی خیلییییی سختی دارم ولی عاشق پسرمم. نمیتونم بگم کاش نداشتم ... من زندگی سختی داشتم و دارم صلاح نیست  بچه های بیشتر . وگرنه ۴ تا میاوردم نمیدونم چرا دوست دارم .یه خانواده پر بچه. حیف که صلاحم نیست. 

اعتقاد من اینکه اگه بچه نمیخواین پس ازدواج نکنید . هدفتون از ازدواج اینکه با یه آدم دیگه زندگی کنید ...

ازدواج سفید دوست ندارم ما بد میدونیم حالا یکی دوست داره بکنه.... .من و شوهرم خانواده  دو نفره هستیم

جیش تو این زندگی😒
خدا صبرت بده .حالا ما خداروشکر معتاد و...نداریم هر کی رفته سر خونه خودش هیچکدوم به درد مادر و پدرم ن ...

ممنونم عزیزم😍...خب بچه اگه خوبم باشه قبول داری بازم فکر وخیالای خودشو داره ...بازم هرکی خودش میدونه چی به صلاحشه

خیلیام هستن که اینجوری فکر نمیکنن میرن خودکشی میکنن یا از زندگی کردنشون سیر هستن برای هرکسی زندگی یه ...

یعنی شما لحظات خوش نداشتی تو زندگی؟

مثلا یه پیکنبک تو روز آفتابی با خانواده

دوستی ها و شیطنت های دبیرستان

اولین تپش های یواشکی قلب برای یکی 

رمان خوندن وقتی لم دادی جلوی بخاری و بیرون داره بارون میاد😍

و خیلی چیزای کوچیک دیگه...

یعنی شما لحظات خوش نداشتی تو زندگی؟مثلا یه پیکنبک تو روز آفتابی با خانوادهدوستی ها و شیطنت های دبیرس ...

چرا بعضیاشو داشتم اما دربرابر سختیاو زجرایی که کشیدم واقعا اصلا به چشم نمیاد گلم...من همیشه قربانی اطرافیانم و آدمای سمی زندگیم بودم...خودم شخصیت خیلی منطقی واروم و به گفته دیگران مهربونی دارم اما خیلی افراد نزدیک زندگیم عذابم دادن زندگی ارزششو نداشت من نباید به دنیا میومدم😔