2777
2789
عنوان

دوست دارید بچه داشته باشید؟؟؟

1245 بازدید | 80 پست

خودم نه از عاقبتش میترسم .اخرش میخواد تو این دنیا سختی بکشه.یا نتونم کنترلش کنم به بیراهه بره دختر و پسر هم فرق نداره

جیش تو این زندگی😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دوس دارم یدونه داشته  باشم فقط یکیییی تا همه حواسم بهش باشع و عشق و پول و محبت و هرچییی براش باشه و یکی ک باشه میتونم کنترلش کنم چ دختر چ پسر باشه ولیی توان اینو ندارم بیشتر از یکی بیارم تو این دنیا ک معلوم نی تهش چی میشه اصلا 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

اگر خدا قسمت کنه 

من و همسرم قصد داریم حداقل ۳ فرزند داشته باشیم 

از نظر تربیت و حمایت و رسیدگی هم میتونیم ساپورت کنیم 

اما اگر شرایط فراهم نبود و نمی‌تونستیم حمایت شون کنیم یا آینده شون رو تضمین  کنیم 

علی رغم اینکه بچه دوست دارم اما بچه دار نمیشدم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
همون فکر بزرگیش رو میکنم دلم بچه نمیخواد .ولی پیر شم کی نگه ام میداره😕

خانه سالمندان یا پرستار...الان اونایی هم که بچه دارن عاقبتشون هشتاد درصد همینه وقتی پیرمیشن بچه ها حوصله وشرایط نگهداری از والدینشونو ندارن میزارنشون سالمندان یا پرستارمیگیرن

عمراا

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اره دوس دارم یدونه داشته باشم فقط یکیییی تا همه حواسم بهش باشع و عشق و پول و محبت و هرچییی براش باش ...

برای ی بچه هم دلم میسوزه خودمون کم نکشیدیم بچه هامون بخوان بکشن.ایشالله خدا ی بچه صالح بهت بده❤❤

جیش تو این زندگی😒