2777
2789
عنوان

تازه عروس شدم چی بخورم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم ولی بدون درد

من همیشه زود فشارم می افته و سرم گیج میره واسه آزمایش خون هم هر وقت میرم بعدش حالم بد میشه یکی دوبارم بعد آزمایش خون گفتم حالم بده چند دقیقه ای رو تخت خوابیدم 

یه جوری میگین وای زشته وای فلانه 

مگر شما استارتر رو اصلا میشناسین 

حتی نمیدونین اسمش چیه یا قیافش چطوریه 

ایشون فقط کمک خواسته اگر تجربه یا کمکی دارین بگین اگر نه تاپیکو ترک کنین 

بعضیا حرص زندگی خودشون رو اینجا خالی میکنن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مودبانه ترم میشه نظر دادگلم

اخه یاد زنداداشم افتادم تازه عروس بود هرروز صبح میومد خونه ما یجوری میفهموند ک دیشبش رابطع داشته و میگفت برام تقویتی درست کنید بخورم فک کن زنه گنده تحصیلکرده هم بود ها بیسواد نبود ک بگیم حالیش نمیشه خلاصه یبار مامانم دعواش کرد گفت این چیزا خصوصیه بمن چه هی میای میگی تقویتی هم خودت تو خونه ی خودت بپز بخور

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

والله من هم مادرم سنش بالاست واصلا تو مود این چیزها نیست. کسی نبود درست کنه! تازه بعد از 15 سال مادرشوهر گله می کرد که ما کاچی نخوردیم! اینها آخه رسم دارند تو پاتختی به همه کاچی می دهند خودم دفعه اول که دیدم اینقدر خندیدم که نگو! حالا برعکس جاری کوچیکه پریود هم که میشه مادربزرگش درست میکنه براش. عزیزم عروسیت مبارک بزن تو اینترنت خودت درست کن. یا همون مغزیجات را بخور. والله برای زایمانم هم کسی درست نکرد و البته اتفاقی هم نیفتاد!

من همیشه زود فشارم می افته و سرم گیج میره واسه آزمایش خون هم هر وقت میرم بعدش حالم بد میشه یکی دوبار ...

کم خون هستین؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

لوسه ننره هرچی ک هست ب خودش ب مربوطه دوس داره لوس کنه خودشو . فقط ازتون پرسیده چی بخورم ضعف دارم.

یا جواب سوالشو بدین. نمیدونین یا نمیخواین بگین هم خب برین...

خوشبخت بشی عزیزم🩵🩵

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.