من همیشه زود فشارم می افته و سرم گیج میره واسه آزمایش خون هم هر وقت میرم بعدش حالم بد میشه یکی دوبارم بعد آزمایش خون گفتم حالم بده چند دقیقه ای رو تخت خوابیدم
ایشون فقط کمک خواسته اگر تجربه یا کمکی دارین بگین اگر نه تاپیکو ترک کنین
بعضیا حرص زندگی خودشون رو اینجا خالی میکنن
به پختگی که برسی میفهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدمها شوی.به پختگی که برسی میفهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی میفهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاشهای بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف میکنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوتها و حرفها خم به ابرو نمیآوریفقط لبخند میزنی و به راهت ادامه میدهی و کار خودت را میکنی
والله من هم مادرم سنش بالاست واصلا تو مود این چیزها نیست. کسی نبود درست کنه! تازه بعد از 15 سال مادرشوهر گله می کرد که ما کاچی نخوردیم! اینها آخه رسم دارند تو پاتختی به همه کاچی می دهند خودم دفعه اول که دیدم اینقدر خندیدم که نگو! حالا برعکس جاری کوچیکه پریود هم که میشه مادربزرگش درست میکنه براش. عزیزم عروسیت مبارک بزن تو اینترنت خودت درست کن. یا همون مغزیجات را بخور. والله برای زایمانم هم کسی درست نکرد و البته اتفاقی هم نیفتاد!