2777
2789
عنوان

تازه عروس شدم چی بخورم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعن شوهرت امان داده بهت که بتونی بیایی تامیک  بزنی 😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
والا جمع گنید🤣زمان سزارین کردم هم شبش خودم بیست نفرو مهمونی دادم🤣

خواهر کوتاه بیا شما دیگه خیلی فعالی یکمم استراحت کن😂😂😬😬

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

عزیزان چرا اینجوری میکنید اعصابتون خورده ها 

ففط کمک خاسته نه حرفی از رابطه زده نه بی احترامی کرده.. فقط گفته حالم خوب نیس چی بخورم

جوری رفتار میکنید انگار بهتون بی احترامی کرده 

عزیزم کاچی برات خیلی خوبه ولی من چون ازش بدم میاد بلد نیستم درست کنم و گرنه میگفتم چحوری درست کنی بزن تو اینترنت درست کن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

چرا من شب عروسیم هیچ مشکلی نداشتم نه دردی داشتم اصلا بفکرش هم نبودم تعجب میکنم که خیلی ها میگن که درد داشتیم واقعا درد داره؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
چطور درست می کنی عزیزم؟

اول یک لیوان آرد رو میزاری رو شعله ملایم تفت میدی تا بوی خامیش گرفته بشه بعد کره یا روغن بهش اضافه میکنی با کره مفید تره  بعدش حدودا دوبرابر آرد آب اضافه میکنی زعفرون پودر حل دارچین گلاب اضافه میکنی هم میزنی که ته نگیره کامل ک مخلوط شد میتونی شکر هر چقدر خودت شیرینیش رو دوست داشتی اضافه کنی من با عسل طبیعی میخورم خاصیتش بیشتره🥲😂❤

💛
جراحی که نشدی....خدامن چرانمیتونم خودمو لوس کنم☹

من توام یا تو من

به خدا گاهی اینقدز حالم بده که دیگه جون تو تن ندارم بعد پا میشم غذا میپزم خانه مزتب میکنم بچه میبرم مدرسه و میارم

یه مدت بچم را از مدرسه میاوردم خیلی ضعف میکردم بعد کیف بچم را من میاوردم پر جزوه خیلی سنگین حدود ۴۰ دقیقه هم پیاده روی میکردم  

یه روز به خودم گفتم چم شده چزا اینقدر همه چیز از من زور شده اصلا جون نداشتم راه برم بعد متوجه شدم باردار بودم