2777
2789
عنوان

برده داری هنوز هم رسمه؟😐😐بس کنید دیگه واقعا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 73 پست

یه عنوان بزنید مثلا فلان تاریخ همه ساعت هشت شب  جمع بشیم ،اول اعضا رو جمع کنیم...عنوان بزنیم با این موضوع میخواهیم ساعت هشت شب اطلاع رسانی نی نی سایت کنیم همه اعضا جمع شن ....( چندتا اکانت اینو بزنیم ) بعد که جلب توجه کردیم ( چیزی از موضوع نگیم که همه کنجکاو بشن ) بعد شما ساعت هشت شب تاپیک بزنید و تاریخ اعلام کنید که مثلا کسی پنج شنبه تاپیک نزنه تا اعتراضمونو به گوششون‌ برسونیم .بازم یه پیشنهاده ،مشورت کنیم ببینیم باقی راضی هستن ؟

الهی مرا آن ده که آن به ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی فکر کردم گرفتنت . همین تاپیکو

نه فعلا زندم😂

آره هیچکس همکاری نکرد🥲

حتی اعلام اعصاب هم زیاد نشد 

یکی از تاپیک های پربازدید. دارن مونا تهرانی رو تگ میکنن

ولی فایده نداره باید اعتصاب بشه 

تهرانی اگه میخواست ج بده تا الان داده بود 

الان ۱/۵ سایت خبر ندارن از اینکه اعتصابه 

فردا صبح باید با یه موضوع جالب که هم مرتبط باشه هم جذب کننده تاپیک بزنم

اون روببیربم بالا 

فقط نمی‌دونم چی

بیین یه چیزی میدونه که گزینه حذف رو نمیده چون اونجوری همه،تمام  تاپیکاشونو پاک میکنن الان دارک وبم میتونی اینجا پیدا کنی اون موقع شیشه شیر و پستونکم یافت نمیشه بعد کم کم آمار بازدید سایت میاد پایین  و یه سایت خاک خورده به درد نخور میشه که میای سوال بپرسی میبینی هیچکی نیست جوابتو بده

بیین یه چیزی میدونه که گزینه حذف رو نمیده چون اونجوری همه،تمام تاپیکاشونو پاک میکنن الان دارک وبم م ...

پس چرا الکی وعده دادن؟

یا وعده نمی‌دادن

یا بیان بگن آقا سایت همینه می‌خواین بخواین نمی‌خواین برید

پس چرا الکی وعده دادن؟یا وعده نمی‌دادنیا بیان بگن آقا سایت همینه می‌خواین بخواین نمی‌خواین برید

من از وعده وعیدشون خبر ندارم ولی نگفت میخوای بخوا نمیخواه نخواه خو نی نی یار گزاشتن واسه حذف تاپیک اونیو که تشخیص یده استارتر به مشکل میخوره پاک میکنه

نه فعلا زندم😂آره هیچکس همکاری نکرد🥲حتی اعلام اعصاب هم زیاد نشد یکی از تاپیک های پربازدید. دارن مون ...

کدام تاپیک پس چرا من ندیدم عنوانش چیه؟

من کلی آدم برای تبلیغات جمع کردم از قدیمی های سایت خودمم کلی کامنت تبلیغاتی برای اعتصاب گذاشتم باهات موافقم اون اگر می خواست کاری بکنه تا حالا کرده بود. ولی خب یه مقدار باید بیشتر تلاش کنیم ما به اتحاد بیش از ۷۰ درصد کاربر ها احتیاج داریم یه عنوان راجع به اعتراف به دروغ کاربر بذار این عنوان تا ۲ ۳ روز پیش خیلی طرفدار داشت

کدام تاپیک پس چرا من ندیدم عنوانش چیه؟من کلی آدم برای تبلیغات جمع کردم از قدیمی های سایت خودمم کلی ک ...

تاپیک پربازیدید کنید ما حذف تاپیک می‌خوایم

آره خدایی دمتون گرم شما خیلی کمک کردید 

آره ولی گزارش میزنن و بدتر نمیان 

وقتی میبینن بی ربطه