2777
2789
عنوان

برده داری هنوز هم رسمه؟😐😐بس کنید دیگه واقعا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نه اعتصاب کرده بودیم تا این جمعه نیومدیم سایت

مگه تو متن اعتصاب تا چهارشنبه نبود ؟ می گفتی ما هم همکاری می کردیم من تا پنجشنبه تعلیق بودم نامرد چیزی را درست نکردن که هیچ مثل اینک محدودیت هم ایجاد کردن من دارم به اعتراض ادامه می دم

خیلی از اونای که برای اعتصاب اعلام آمادگی کرده بودن دقیقا تو همون چند روز ۶ تا ۶تا تاپیک زدن اینقدر بهم برخود احساس می کنم کل سایت فقط دارن زبان درازی می کنند  .اینجوری 😛😛

ببین من تو این چند روز به اعتراض ادامه دادم اگر شماها هم ادامه می دید که من بمونم اگه نه که دیگه نیام سایت دوست ندارم مستعمره کسی باشم 😐😐

مگه تو متن اعتصاب تا چهارشنبه نبود ؟ می گفتی ما هم همکاری می کردیم من تا پنجشنبه تعلیق بودم نامرد چی ...

آره ولی من خودم تا جمعه کار داشتم نیومدم 

ممنونم که شما هم نیومدید

عه واقعا چرا تعلیق؟😑

آره فک  کنم سایت شلوغ بوده🤦

نمی‌دونم چی بگم اکثرا همکاری نمیکنن 

منم دیگه نیام احتمالا

نه نمیشه هر روز یکی فقط اونم داخل روز ها و ساعت کاری

پس کاربر از سارا بپرس چطوری ۹ تا تاپیک مربوط به اعتراض را در عرض کمتر از یک ساعت پاک کرد

بعد از اعتصاب ۳ تا تاپیک جدید گذاشته بود من همانوقت نتونستم بخوانم رفتم کارم انجام دادم برگشتم هیچکدام از تاپیکهاش دیگه نبود چه مال قبل از اعتصاب چه آن سه تا جدیدا

آره ولی من خودم تا جمعه کار داشتم نیومدم ممنونم که شما هم نیومدیدعه واقعا چرا تعلیق؟😑آره فک کنم سا ...

خواهش می کنم وظیفه هممون بود که همکاری کنیم

تنها زورشون تعلیق کردنه جرات رو به رو شدن ندارند.

پس منم دیگه نمیام فقط این از سارا بپرس بدجوری رفته رو مخم از آدم نفوذی خوشم نمیاد همان موقع هم چند بار  آمدم گیرش  بندازم نشد مشکل اینجاست که تو این فضا فقط با کلمات سر و کار داریم خدا کنه اشتباه کرده باشم😒😎