2777
2789

بسه دیگه این همه سال خسته نشدید؟😐

چقدر ابرو رفت برای حذف نشدن تاپیک ها؟؟؟چقدر کاربر رفتن؟؟؟ چقدر منتظر عکس موندیم برای اینکه نتونستن تاپیک حذف کنن؟؟؟

به خودتون بیاین

یه بار اتحاد داشته باشین

علیق نمیشید نگران نباشید

خانم مونا تهران ۲۰ تیر ۱۴۰۲ وعده حذف تاپیک به کاربر ها دادن ولی عمل نکردن

کمتر از ۲۰ دیگه میشه یکسال که این قول رو دادن

یک بار اعتصاب میکنیم

۳ روز می‌خوایم اعلام کنیم که همه خبر دار بشن و روز جمعه از ۱۲ به بعد کسی نیاد سایت❌❌❌❌

نیاین سایت

روز جمعه ۱۲به بعد ویو ندید❌

روز جمعه ۱۲به بعد تاپیک نزنید❌

روز جمعه ۱۲به بعد کامنت نزارید❌

از امروز هرکی قبول داره این حرف رو زیر هر تاپیکی که بالا میاد براش متن که پایین این پست می‌نویسم رو کپی کنه و بزاره اونجا

تاپیک بزنه✅

تگ کنه✅

فقط لایک نکیدددد

نی نی یار تگ نشه اصلااااا🔴

هیچکی تگ نشه🔴

تگ داخل تاپیک اول🟢

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌ 

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از امشب ۱۲ شب به بعد تا فردا شب نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت 

هر کاربر که این پیام رو میبینه نظرشو بگه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️✅️ ۲۴ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر های نی نی سایت ❌ ❌ ❌ 

به دلیل گرفتن حق حذف تاپیک و حق حذف کاربری و...

از امشب ۱۲ شب جمعه تا چهار روز یعنی چهارشنبه نیایم سایت

اصلا حتی سر هم نزنیم که ببینیم شلوغه با خلوت 

هر کاربر که این پیام رو میبینه نظرشو بگه و داخل همه تاپیک ها قبل ۱۲ تاکید میکنم داخل همه تاپیک ها بگید که همه اطلاع داشته باشن❌

✅️✅️✅️ ۲۴ روز دیگه میشه یک سال که خانم مونا_تهرانی قول حذف تاپیک توسط خود کاربر رو دادن. 

(قول حذف تاپیک توسط خود کاربر تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۲ )