2777
2789

سخته؟یکم میترسم🥴😆میگم این چه غلطی بود کردم پولشم دادم دیگه پشیمونی سودی نداره

بعد عمل میشه نفس کشید؟خون ریزی نداره؟

کی به حالت طبیعی برمیگردم؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰

اصلا نمیگی چه غلطی کردم

بستگی داره دکترت تامپون بزاره یا نه

اگه بزاره نمیتونی نفس بکشی زیادم سخت نیس انگار سرما خوردی دماغت کیپه

من خون ریزی داشتم یکم بعد عمل 

یک هفته بعد ک آتل رو برداری به حالت عادی برمیگردی 

اصلا نترس مثل اینه یک ثانیه چشمتو ببندی و باز کنی ببینی خوشکلتر شدی😍

اصلا نمیگی چه غلطی کردمبستگی داره دکترت تامپون بزاره یا نهاگه بزاره نمیتونی نفس بکشی زیادم سخت نیس ا ...

سلام عزیزم خوبی؟

وای اگر بدونی چی شده 

خود عمل راحت بود ولی فاصله لب و بینیم خیلی زیاد شده

خیلی بینیم سربالاست من به دکتر گفته بودم بینیم کوتاه نشه و سربالا نشه ولی کوتاه و سربالاس

به نطرت درست میشه؟

البته هنوز گچشو باز نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟وای اگر بدونی چی شده خود عمل راحت بود ولی فاصله لب و بینیم خیلی زیاد شدهخیلی بینیم س ...

سلام عزیزم

اصلا نگران نباش و فعلا خودتو نگاه نکن توی آینه

چنر روزه که عمل کردی؟

سلام عزیزماصلا نگران نباش و فعلا خودتو نگاه نکن توی آینهچنر روزه که عمل کردی؟

پنج روزه 

خیلی ورم دارم کل صورتم ورمه و چشمام سیاه شده 

بینیم خیلی سربالاست و احساس میکنم کوتاهش کرده نمیدونم وقتی گچ رو برداره کوتاه باشه یا نه ولی الان با وجود گچ کوتاه به نظر میاد و خیلی سربالاست و ورم داره

پنج روزه خیلی ورم دارم کل صورتم ورمه و چشمام سیاه شده بینیم خیلی سربالاست و احساس میکنم کوتاهش کرده ...

عزیزم درست میشه روزای اول منم حس میکردم بینی م خراب شده  ولی وقتی گچ برداشته شد و کم کم داره جا میفته فقط خوب مراقبت کن و شست و شو و... فراموشت نشه

عزیزم درست میشه روزای اول منم حس میکردم بینی م خراب شده ولی وقتی گچ برداشته شد و کم کم داره جا میفت ...

باشه حتما عزیزم ممنون که جواب دادین