2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی پا

11950 بازدید | 24 پست

دوست جونیا..من ۱۱تیر از پله ها شوت شدم پایین ..پای راستم آسیب دید..شکستگیای کوچیک و کشیدگی شدید رباط..که باعث شد از هوش برم وسط پله ها..پامو گچ گرفتن و خلاصه بعد ۳هفته باز کردم..ورم شدید داشت..هنوزم حدودی ورم داره..ولی درد دارم..هم روی پام هم مچم..دکترم گفت طول میکشه خوب شه.تجربه دارید یا کاری بلدید کمک کنه به روند بهبودی؟

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
تا می تونی فشار روش نیار 

فشار نمیارم.بیشتر کارای خونه رو همسرم انجام میده..ولی بازم درد دارم.یه وقتا یه ملتهب میشه.انگار جنگه تو اون ناحیه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از عید یه پیچ خوردگی کوچیک داشت اول یه دکتر رفتم گفت باید عمل کنی خداروشکر بعدش یکی از دوستام بهم به کلینیک معرفی کرد که کلا بدون جراحی درمان میکنن الان با چند جلسه فیزیوتراپی و یه سری ورزش هایی که داده خیلی خوب شده پام
اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

منکه دستم چندبارخوردشدامابهم گفتن بعدبازکردن تکون بده سعی کن حرکتش بدی تاخوب شه رگ دستمم اسیب دیده بود.چندوقت پیشم بازرگم اسیب دیده بوددرحدفجیح بادکرده بودبعددوهفته تکون دادن کم کم راه افتادوبادش خابید

دکترت دستور خاصی بهت نداده؟

من کارم به گچ نرسید ولی دکتر میگفت موقع خواب یه بالش بذار زیر پات خیلی خوب بود اون بالش گذاشتن و پامو تو اب ولرم میذاشتم و با باند کشی که میبستم دردش خیلی کم میشد به خصوص اگه از این پماد خنک کننده ها میزدم.

طول میکشه تا خوب بشه. حداقل سه ماه طول میکشه.

فشار نمیارم.بیشتر کارای خونه رو همسرم انجام میده..ولی بازم درد دارم.یه وقتا یه ملتهب میشه.انگار جنگه ...

پمادبگیربزن یااونایی ک گرم میکنه یااون سرداهردوشون خوبن منم استفاده کردم جواب دادبرمنم دکترنوشت خریدم 

من از عید یه پیچ خوردگی کوچیک داشت پام دکتر گفته هییچی نیست اما در اصل فلج کرده منو دردش😐

پیچ خوردگی از همه چی بدتره.رسما پا رو از کار میندازه..منکه همش مراقبم.بازم درد دارم

کدوم کلینیک میرین تهران هستین؟

بله کلینیک سینوهه در تهران عزیزم
روش های درمانشون کاملا غیر جراحی فزیوتراپی ، اوزون درمانی ،لیزر پرتوان ، تزریق پلاسما ، مگنت تراپی و ....
کارشون واقعا حرفه ای پزشکاشون بسیار با تجربه و کاربلد هستن همشون دارای کد وزارت بهداشت هستن وخب چون عمل نمیکنن هزینه درمان بسیار بسیار کمتر میشه
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
این پیج اینستاشون
اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻
https://jamalypt.com/

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دکترت دستور خاصی بهت نداده؟ من کارم به گچ نرسید ولی دکتر میگفت موقع خواب یه بالش بذار زیر پات خیلی ...

نه گفت طول درمانش با خود پاست.فقط پاشنه دار نپوش و فشار نیار.همین.انگار باید برم پیش این دکتر خونگیا.

پمادبگیربزن یااونایی ک گرم میکنه یااون سرداهردوشون خوبن منم استفاده کردم جواب دادبرمنم دکترنوشت خرید ...

رزماری خوبه.اون خنک میکنه

نه اصلا گفت فقط یه مدت با باند کشی ببند اما خوب نمیشه اصلا

خب پمادبگیرین بزنین باقرص دیکلوفناک من ک واقعاتاثیرشودیدم جراحی کرده بودم پامودوماه بودزمین نمیزاشتم درس انگشتم فک کردم دررفته نگوضربه خورده بودچیزیش نبودباپمادودیکلوفناک اروم شدبهد۴روز

ب من ی پماددادن روش عکس بدن انسان بودمیزدم یخ میکردمخصوص دردواینچیزابود

منم برم بخرم.اینجوری خیلی اذیت میشم.پامم باد میکنه دردش شروع میشه