2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین توروخدا🧡

145 بازدید | 16 پست

من میانگین درصدای کنکور اردیبهشتم حدود ۲۵ شده

الان که امتحانای نهایی تموم شد بعید میدونم تراز 7۰۰۰ بیشتر بگیرم ازش

به نظرتون میتونم تا کنکور اردیبهشت میانگین درصدمو به ۵۰ برسونم؟

کسی وضعیتش مثل من هست؟ چه قدر امید دارین هنوز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم عین تو البته من برای کنکور اردیبهشت خیلیی فصل باقی مونده از چهارتا کتاب داشتم

الان بهتر شده وضعیتت؟ چون من هنوزم خیلی خوب نشدم نمیدونم تو این ۲۴ روز میشه کاری کرد یا نه

آره میشه

کنکور ها رو با تایم خودشون بزن

بعدش تو پنج تا نیم روز (هر نیم روز یک درس) بشین کامل تحلیلشون کن نکاتشون رو تو دفتر بنویس و مباحثی که از همون درس مشکل داری رو مرور کن

برا ریاضی اگر ضعیفی همایش جمعبندی هم ببین و با اون پیش برو

چند روز آخرم مرور دفتر نکاتی که نوشتی به علاوه تورق سریع زیست

به علاوه مرور فرمول های درس های محاسباتی

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

یچیزی بگم بهت

اگه بخونی و رو دور خوندن بیفتی قطعا وضعیتت با الانی که احتمالا نمیخونی زمین تا اسمون فرق میکنه

الان منتظر نتیجه نباش

الان فقط زمان خوندنه بعد از کنکور هزاران ساعت وقت داری بری سایت تخمین رتبه

بشین بخون و تمام توانتو بذار و توکلت به خدا باشه❤️

یچیزی بگم بهتاگه بخونی و رو دور خوندن بیفتی قطعا وضعیتت با الانی که احتمالا نمیخونی زمین تا اسمون فر ...

من الانم میخونم ولی خب تا امروز فقط برا نهایی..الان برای کنکور سر درگمم نه برای نخوندن