2777
2789

آفتین ژل

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ژل افتین

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شربت دیفین هیدرامین رو‌ بردار توش نصف امپول دگزا و نصف امپول لیدوکایین و ده دونه کپسول سفکسیم پودر های داخل کپسول رو بریز مخلوط کن هر هشت ساعت غرغره کن. اصلا نخوری شون. سر یک روز خب میشی . اینا برای آفت های خیلی شدید هست .

اگر خیلی زیاد هست قرص پنی سیلیلن هم هر ۸ ساعت بخور

اینو دکتر به من داد گلوم افتضاح بود کلا سفید بود هیچی نمی تونستم بخورم حتی اب رو به زحمت می خوردم

من دو روز دیگه نوبت شیمی درمانی ام هست می خوام تا اون روز زود خوب بشم بخاطر این عجله دارم

من دو روز دیگه نوبت شیمی درمانی ام هست می خوام تا اون روز زود خوب بشم بخاطر این عجله دارم

عزیزم خوب شما فرق می کنی باید بپرسی ببینی اجازه داری استفاده کنی یه وقت تداخل داریی نداشته باشی.

جلسه چندم ات هست؟