2777
2789
عنوان

کتک کاری برادرم و زنش آیا من مقصرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 25 پست

بهش زنگ میزدی میگفتی اکه تنهایی ودوست داری بیا پایین باما بشین

هم حواست پرت میشه از غما، هم ماخوشحال میشیم دور همه باشیم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بذار تو حال خودش باشه. زن وقتی با شوهرش قهره ترجیح میده هیچکدوم از اعضا خونواده شوهرشو نبینه. تا قضیه دعواشون فراموش بشه، من که اینطوری ام.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان بهش پیام بدم حالشو بپرسم ؟ زایع نیس ؟

تو روش نزن که میدونی خجالت نکشه

پیام بده مثلا چطوری من حواسم به بچه ها بود یادم رفت خبر بهت بدم اگر بیداری دوست داری بیا بالا تنها نباشی و اینا

به نظرم پدرتون مقصره کسی که دست رو زنش بلند می‌کنه باید پدرش حسابشو برسه نه پدر خانمش الآنم که پدر مادرتون با گل پسرسون رفتن مراسم ترحیم و به فکر زندگی ملتهب پسر و عروسشون نبودن دلم به حال عروستون میسوزه که بزرگتر نداره

شوهر زدتش بد وبیراه گفته الانم باپدرومادرش رفته مراسم ،باباهه که دنبالش نیومده این وسط طفلکی چی رو د ...

البته اینم بگم که زنداداشم بشدت بد دهن و پرخاشگره و اصن دعوای دیروز سر همین فحش دادنش شروع شده . اونجوری نیس که بگی مظلومه و این حرفا. خیلی حق به جانبه 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!
البته اینم بگم که زنداداشم بشدت بد دهن و پرخاشگره و اصن دعوای دیروز سر همین فحش دادنش شروع شده . اون ...

بالاخره توزندگی یکی باید آب باشه یکی اتش،رفتن برادرتون تماس پدرتون اونم با اخلاقی که میگی داره بیشتر شرایط متشنج می کنه ،بالاخره دیونه که نیست یهو فحش بده