2777
2789
باور کن تغییر میکنه من بعد عمل کجی بینی داشتم سوراخا تا به تا بود الان کلا اوکی شده

مدل طبیعی نیمه فانتزی نمیشع 

سوراخ بزرگ‌کوچیک نمیشه 

کجی و انحراف اینا بخاطر ورمه 

من نوکش پایینه بالا که نمیره اجی 😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدامنم پول عملمو بابدبختی جورکردم به دکترم تواتاق عمل گفتم پول ترمیم ندارم خودت بر اوکیش کن واق ...

خداروشکر ....من زندگیم خراب شده شوهرم حرف میزنه نمیتونم باهاش حرف بزنم بخدا کلا تو خودمم بچم گریه میکنه سمتش نمیرم داد میزنم 

مدل طبیعی نیمه فانتزی نمیشع سوراخ بزرگ‌کوچیک نمیشه کجی و انحراف اینا بخاطر ورمه من نوکش پایینه بالا ...

چهارماه خیلی زوده واسه قضاوت شما یکسال صبر کن اگه دیدی جا افتاد و همه ورمش خوابید اونی که دوس داری نشد برو ترمیم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خداروشکر ....من زندگیم خراب شده شوهرم حرف میزنه نمیتونم باهاش حرف بزنم بخدا کلا تو خودمم بچم گریه می ...

دیگه یه دماغ اونقدرم مهم نیست که ازشوهروبچت بگذری به مرور زمان بهش عادت میکنی بابا دکتربینی هم شانسی یکبارمیبینی دکترحالش خوبه خوب درمیاره یکبارحالش بده م ی ر ی .......

دیگه یه دماغ اونقدرم مهم نیست که ازشوهروبچت بگذری به مرور زمان بهش عادت میکنی بابا دکتربینی هم شانسی ...

میدونی من چندین سال خودمو زمین زدم که عمل کنم حالا که شده و خرابش کرد خیلی از خدا گله دارم واقعا چرا من همیشه بدشانسم 

پول ترمیمم کو 😔😔😔😔😔خدایا منو بکش

دکتر خودت فقط پول اتاق عمل رو میگیره اگه بینیت ایراد داشته باشه باید ترمیم کنه 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چهارماه خیلی زوده واسه قضاوت شما یکسال صبر کن اگه دیدی جا افتاد و همه ورمش خوابید اونی که دوس داری ن ...

ای کاش ادم وضعش خوب بودهرروز یک جاشو ترمیم میکرد ولی خداییش تواین زمونه خیلی پول سخت بدست میات عزیزم تنت سالم باشه 

ای کاش ادم وضعش خوب بودهرروز یک جاشو ترمیم میکرد ولی خداییش تواین زمونه خیلی پول سخت بدست میات عزیزم ...

هزینه ترمیم پیش دکتر خودش نمیده

هرگززززز فکر نمیکردم یه روزی مثل بقیه کارم به ترمیم بکشه فکر میکردم عمل میکنم مثل دوستام خوشگل میشه ...

گلم فقط زمان لازمه من مطمئنم خیلی تغیر میکنه بعد یکسال...اصلا اهمیت به آدمای منفی نگر و انرژی منفی نده...دمنوش بابونه شیرازی روزی یه قاشق سرخالی تو یه لیوان وم کن بخور وهمینطور الورا خوراکی بگیر روزی یه قاشق بخور