بچه ها نمیگم پشیمونم چون بینیم قبل عمل بد بود نوکش کلا افتاده بود و سوراخای بزرگی داشت .اما قوز و انحراف و ...نداشتم خیلیا باهزاران بدیه بینیشون خوشگلترین بینی دراورده براشون دکتر .من گفتم نیمه فانتزی باشه از خدا بیخبر طبیعی و بی قوس عمل کرده از رو به رو نوکشو بالا نداده از کنار اوکی شده از روبه رو بالا نداده انگار همون افتادگی رو داره همه اینا برن به درک سوراخاش انقدر بزرگه که خجالت میکشم چسبو وردارم ۴ ماه گذشته از عمل و سوراخ چیزی نیست بگم درست میشه خدایا اخه چرا 😔😔😔بخدا انقدر پرخاشگر و عصبی شدم که شوهرم میگه بمون خونه بابات نیا خونه 😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر ....من زندگیم خراب شده شوهرم حرف میزنه نمیتونم باهاش حرف بزنم بخدا کلا تو خودمم بچم گریه می ...
دیگه یه دماغ اونقدرم مهم نیست که ازشوهروبچت بگذری به مرور زمان بهش عادت میکنی بابا دکتربینی هم شانسی یکبارمیبینی دکترحالش خوبه خوب درمیاره یکبارحالش بده م ی ر ی .......
هرگززززز فکر نمیکردم یه روزی مثل بقیه کارم به ترمیم بکشه فکر میکردم عمل میکنم مثل دوستام خوشگل میشه ...
گلم فقط زمان لازمه من مطمئنم خیلی تغیر میکنه بعد یکسال...اصلا اهمیت به آدمای منفی نگر و انرژی منفی نده...دمنوش بابونه شیرازی روزی یه قاشق سرخالی تو یه لیوان وم کن بخور وهمینطور الورا خوراکی بگیر روزی یه قاشق بخور