2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

235 بازدید | 56 پست

سلام دخترا،من ده روزه اقدام به باروری کردم تو روزای تخمک گذاریم،تقریبا چند روزه که کمردردم امروز بیشتر شده،سردردم میشم و بیحالم و احساس خستگی دارم،فشارمم بالاتر رفته یکی دو درجه،بنظرتون ممکنه باردار باشم؟از کی میتونم بی بی چک استفاده کنم که نشون بده

راهنماییم میکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوازده روز بعداز اقدام تستم مثبت شد

علائمت ک نشون میده هستی انشالله

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

ماه پیش کمر درد ،دل درد ،حالت تهوع ،بی حالی داشتم ولی پریود شدم جوری ک خودمو همسرم مات مونده بودیم که اینا دلیلش چیه اخه اینطوری نبودم اصلا 

به علائم دلخوش نباش چون میخوره تو ذوقت 

بزار از موعدت یکی دوروز بگذره بعد بی بی بزن

من ۲ روز دیگه موعدمه امروز زدم منفی بود😭

زود نزنید دیگه بزارید حداقل دوسه روز بگذره. اگه دقت کرده باشید روی بیبی نوشته یه هفته بعد موعد. اما من سه بارداریمم دوسه روز گذشته زدم نشون داد