2777
2789
عنوان

قتل؟خودکشی.گمشده.مرموز

13807 بازدید | 114 پست

تعریف کنید

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

همسایمون دزدیده  شده بود .دختر بود

بعد از ۱۵ سال برگشت

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلثوم اکبری هستومه ساکن ساری مره جنون دست هداعه مه دست نیه 

سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه

ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قندددد

یکی تو شهر ما گم شد بعد ۱۶سال پاره استخوناش پیدا شد

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

خاله مادرم 

همسزش و خودش طلافروشی ذاشتن و زدو بند خیلیی داشتنذ 

بچش از مهد میاد خونه میبینه مادرش ازسقف اویزون 

پزشک قانونی اعلام کرد که قبل اویزون کردن خفش کردن و بعد شیلنگ گاز داخل دهانش کرد معده و رودهاش ترکیدن ..

همسرش هم همون موقع فرار کرده بود تو جاده با سیم ..خفش کرده بودن بعد گذشت ۲۰ سال پروندش همچنان بازه

خاله مادرم همسزش و خودش طلافروشی ذاشتن و زدو بند خیلیی داشتنذ بچش از مهد میاد خونه میبینه مادرش ازسق ...

یاخدا

دزدیدنش .بعد میبرنش تو کارگاه کار کنه تا بزرگ بشه 

بعد بفروشنش😫 اونجا از ترس لکنت  گرفت چون تهدیدش کردن ک چیزی ب بقیه نگه. از ترس و.. نمیدونم چ میشه گذشتشو فراموش میکنه...

ک بعد چند نفر متوجه میشن  ک مشکوکه 

و

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یکی از آشناهای دور ما

یه پسر ۲۱ساله رو گردنش شکستن دارش زدن که مثلا خودکشی کرده

دزدیدنش .بعد میبرنش تو کارگاه کار کنه تا بزرگ بشه بعد بفروشنش😫 اونجا از ترس لکنت گرفت چون تهدیدش ک ...

خدالعنتشون کنه

یکی دیگه هم یه دختر و پسر خواهر برادر بودن ۱۲ساله و ۱۳ساله رو دزدیدن بردن تو یه خونه از اون سن تا سن ۳۰سالگی هرشب بهشون تجاوز میشه و جلو روشون به بقیه تجاوز میکردن بعد تیکه تیکه میکردن