2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بچه ها اونجا رها هستن و میتونن خودشونو بریزن بیرون و احساسات لحظه ایشونو براحتی بروز بدن.من وقتی ...

بله منم از جیغ خوشحالی واقعا شاد میشم ولی این نوع جیغ جیغ کردن که میگم واقعا تمام وجود ادمو به لرزه میندازه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
کلا بعضی بچه ها جیغ جیغو نچسبن

خیلی برام عجیبه که من برای اون بچه با این حجم صدا و اضطراب نگران میشم که حتما اتفاقی افتاده اما مادر کاملا راحت 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
میدونم .جالبه ۳تاهم بچه دارن 😶شایدبچه ی پرسروصداندیدن

چرا بابا بچه های خودم گاهی واقعا پر سر وصدان بازی هم پر از صداس ، این نوعجیغ کشیدن که میگم مثل یک اتفاق فوق العاده مصرف‌کننده س

والله منم از اون مادرهاي ريلكس هستم. از بس كه از صبح تا اخر شب جيغ و نق ميزنه كه ديگه خنثي شدم!

بله یکی از بچه های منم خیلی غرغرووووعه ولی جیغ هشدار دهنده منظورم بود

این طرز صحبت و این مثال واقعا خیلی زشته ،،،چه جوری به ذهنت رسید اینو بگی ؟؟؟برات عادی هست ؟؟واقعا خی ...

چون اون جیغ و این جور مسائل هردو برام فوق العاده غیر عادی هست 

شما تاحالا تو موقعیتی بودی که به بچه داشته تجاوز میشده؟ که انقدر این صدا اشناست برات؟

متاسفانه سوختن یک دختر بچه بود ، اول هم گفتم میخواستم اونو بنویسم اما دیدم این نوعی که الان میبینم از اونم بدتره ، دقیقا همین‌طور پشت هم و بی صبر و نفس و دل ادمو از جا میکند وگرنه من خودم بچه دارم با جیغ و داد و بازی بچه ها اشنام