2777
2789
عنوان

دخترم ۴ سالشه غروب از پله چوبی

320 بازدید | 14 پست

افتاد پایین ۴ تا پله مونده بیاد پایین افتاد رو زانوش چندتا خراش افتاد 

از غروب پاشو زمین نمیزاره راه بره 

نمیدونم ترسیده یا چیزیش شده ولی میتونه جمع کنه پاشو داز نمیکنه و راه نمیره باهاش 

بنظرتون چیزیش شده؟یا بخاطر خراش ها درد داره 

انگشت شست میتونه خم کنه؟

اگه نه که هیچی آب دستته بزار زمین ببرش بیمارستان

اگه آره بازم ببرش چون ممکنه زانوش آب بیاره

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشت شست میتونه خم کنه؟اگه نه که هیچی آب دستته بزار زمین ببرش بیمارستاناگه آره بازم ببرش چون ممکنه ...

اره میتونه ورمم نداره فقط جمع میکنه پاشو دلز نمیکنه 

راهم نمیره باهاش 

حس میکنم ترسیده 

بغلش کن بوسش کن 

بهش بگو مامان این جاست

پیشته

هروقت درد یا ناراحتی داشتی بهم بگو مامان 

اگه بچه درد داشته باشه موقعی که بغلش می‌کنی مشخص میشه و داد میزنه از درد

حس میکنم ترسیده بغلش کن بوسش کن بهش بگو مامان این جاستپیشتههروقت درد یا ناراحتی داشتی بهم بگو مامان ...

از غروب هی دارم باهاش اینجوری حرف میزنم 

دستم میزنم میگه درد نداره فقط نمیتونم راه برم 

هرچی میگم آروم آروم درازش کن نمیکنه 

نمیدونم چکارش کنم 

اره میتونه ورمم نداره فقط جمع میکنه پاشو دلز نمیکنه راهم نمیره باهاش

اگه زمان زیادی گذشته و همچنان بدون ورم پاهاش براش ببند خراشش خوب بشه صبح ببین بازم اگه ورم نداشت خراشش خوب شده بازم نتونست باید ببریش دکتر

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

از غروب هی دارم باهاش اینجوری حرف میزنم دستم میزنم میگه درد نداره فقط نمیتونم راه برم هرچی میگم آروم ...

همون فک کنم ترسیده طفلی 

شما از کنارش تموم نخور 

پیشش باش 

باهاش بازی کن 

سرگرمش کن 

شبم پیشش بخواب 

بذار احساس آرامش داشته باشه بچه 

باشه خواهر خدا خیرت بده وقت گذاشتی ممنونم

کآری نکردم تجربه خودم از افتادن گفتم