2777
2789

راجب ازدواج هست 

مورد خوبی برام اومده پسر خالمه همه چیز تمومه همه چی داره فقد قدش بلند نیست و منم قد برام مهمه،اختلاف باهاش دارم ولی نه زیاد جوریه که کفش پاشنه بلند بپوشم تقریباً هم قدش میشم 

عاشقمم هست و گفته برا خوشبختیت هر کاری میکنم و خودم فقد بابت قد دودلم وگرنه همه چی تمومه و صورتشم قشنگه این نیست به دل نشینه فیسش قشنگه،و 6سال ازم بزرگتره و فهمیدس 

و اینم بگم اونیکه دوسش دارم وقتی اینو گفتم که پسرخالم اومده جلو میگف دلته یااینکه اگه دوسداری برو ازدواج کن و من اسم زن بیارم عه خونه بیرونم میندازن و من 3سال ازش بزرگترم میگف هنوز کوچیکم زن نمیگیرم برام هرزمان وضعیتم خوب بشه میام جلو و مشخص نیس کی بیام و هزار جور بهونه دیگه و در عین حال میگف عاشقتمو دوست دارمو ولی خو دلسرد شدم نسبت بهش بدجور دلمو شکوند 

بنظرتون چیکار کنم؟

من بودم حتما آزمایش ژنتیکی میدادم مشکلی نداشت ازدواج میکردم با پسرخالم

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم حتما آزمایش ژنتیکی میدادم مشکلی نداشت ازدواج میکردم با پسرخالم

آره آزمایش اینا رو میریم 

اینم بگم ازش خوشم میاد ولی هنوز عاشقش نیستم چون اصلأ باهاش همکلام نشدمو خیلی ازش خجالت میکشم 

ینی قدش برام عادی میشه یا مسئله مهمیه تو زندگی؟

آره آزمایش اینا رو میریم اینم بگم ازش خوشم میاد ولی هنوز عاشقش نیستم چون اصلأ باهاش همکلام نشدمو خیل ...

خب ب نظرم اگ‌ توجه نکنی ب قدش و ب عشقش توجه کنی عاشقش میشی

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself