2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 50 پست
[QUOTE=344301515]سلام عزیز دلم ممنون از لطفت بله داد پولیپ روده داشت همونطور که خودم حدس میزدم 🥺همو ...

انشاالله🤲 ممنونم خواهری خیلی برامون دعا کن 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم گلم انشالله جوابش خوب باشه بحق فاطمه زهرا. شوهر منم هفته دیگه کولونوسکوپی داره منم خیلی نگرانشم

مشکلشون چیه ؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببخشید گلم علاعم همسرتون چی بود پولیپ داشت؟؟؟؟

گاهی یبوست داشت گاهی ببخشید اسهال ولی دکتر گفت اکثرا بدون علائم هستش باید هر ۴سال بیاد کلون انجام بده که اگه چیزی بود متوجه بشیم

شوهر من خیلی وقته چک نکرده خیلی می‌ترسه.ببخشید یبوست در چ حد بود؟

قبل عید یبوستش طوری بود که ببخشید پشتش زخم باز شده بود دیگه با درمان خانگیو تعقیر در خوراکش بهتر شد 

معذرت میخوام شوهر منم بیشتر اسهال میشه

خب خودتون میگید التهاب روده دارن دیگه التهاب چیزی نیست عزیزم با دارو خوب میشه 

اخه خیلی وقته چک نکرده کولونوسکوپی نداده

انشاالله که چیزی نیست همسر من سال ۹۷ کلون داد مشخص شد پلیپ داره وبرداشتن منم با علائماش حدس زدم دوباره پلیپش عود کرده الان شما داری میگی سابقه التهاب روده داشتن دیگه پس همونه نگران نباش

انشاالله که چیزی نیست همسر من سال ۹۷ کلون داد مشخص شد پلیپ داره وبرداشتن منم با علائماش حدس زدم دوبا ...

ممنونم عزیزم انشالله تن شوهرت سلامت باشه.عزیزم التهاب روده هم خوب نیست دکتر ب شوهرم گفت باید چک بشه انشالله ک مشکلی نباشه

ممنونم عزیزم انشالله تن شوهرت سلامت باشه.عزیزم التهاب روده هم خوب نیست دکتر ب شوهرم گفت باید چک بشه ...

انشاالله بلا از همه دور باشه وخداوند سایه همسر شما وهمسر منو بالا سرمون نگهداره حقیقتا من بعد از خدا تمام دل خوشیم وامیدم همسرمه به جرات میتونم بگم برام مدری کرده برادری کرده کارایی که مدر مادرم درحقم نکردن

انشاالله بلا از همه دور باشه وخداوند سایه همسر شما وهمسر منو بالا سرمون نگهداره حقیقتا من بعد از خدا ...

انشاسته عزیزم. ممنونم از دعای قشنگت انشالله تنشون سالم و سلامت باشه بحق پنج تن. منم بخدا دقیق عین شمام خدا خودش ب همه سلامتی بده بحق فاطمه زهرا بلا هم از شوهرمون دور باشه انشالله