سلام من برادرم ۳۸ سالشه دوبار خون دیده تو مدفوعش من اینجا تاپیک زدم متاسفانه چیزای خوبی نگفتن و گفتن باید بره آندوسکوپی تا مشخص بشه برادرم رفته دکتر متخصص اونم فقط قرص عفونت داده و آزمایش اینا ننوشته به نظرتون ببریم یه دکتر دیگه واقعا خیلی نگرانشم
انشاالله که چیزی نیست همسر من سال ۹۷ کلون داد مشخص شد پلیپ داره وبرداشتن منم با علائماش حدس زدم دوباره پلیپش عود کرده الان شما داری میگی سابقه التهاب روده داشتن دیگه پس همونه نگران نباش
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
ممنونم عزیزم انشالله تن شوهرت سلامت باشه.عزیزم التهاب روده هم خوب نیست دکتر ب شوهرم گفت باید چک بشه ...
انشاالله بلا از همه دور باشه وخداوند سایه همسر شما وهمسر منو بالا سرمون نگهداره حقیقتا من بعد از خدا تمام دل خوشیم وامیدم همسرمه به جرات میتونم بگم برام مدری کرده برادری کرده کارایی که مدر مادرم درحقم نکردن
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
انشاالله بلا از همه دور باشه وخداوند سایه همسر شما وهمسر منو بالا سرمون نگهداره حقیقتا من بعد از خدا ...
انشاسته عزیزم. ممنونم از دعای قشنگت انشالله تنشون سالم و سلامت باشه بحق پنج تن. منم بخدا دقیق عین شمام خدا خودش ب همه سلامتی بده بحق فاطمه زهرا بلا هم از شوهرمون دور باشه انشالله