2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم خوبی جواب آزمایش شوهرت اومد ؟

سلام گلم خوبی میخواستم بهت خبر بدم اسم کاربریتو فراموش کرده بودم آره دیروز رفتیم پیش دکترخدارو شکر خوش خیم بود الحمدالله گفت فقط ۳سال یه بار کلونسکوپی بده چون سابقه پلیپ داری ممنون که یادت بود ❤شما چه خبر برادرت رفت دکتر یا نه ؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزززم اگه تهرانی ادزس دکتر رو بدم دکترش خیلی مجرب و خوبه بیمارستان بقیت الله هم هست خالم دور از شما باشه ۱۲ساله سرطان روده دارهرهمین دکتر تونست کنترلش کنه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سلام گلم خوبی میخواستم بهت خبر بدم اسم کاربریتو فراموش کرده بودم آره دیروز رفتیم پیش دکترخدارو شکر خ ...

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برادر منم دکتر متخصص رفت اونم فقط قرص عفونت داد ( آزمایش و کلونوسکوپی ننوشته ) تقریبا یک ماه گذشته برادرم میگه تو این یک ماه خون ندیده ولی بازم من میگم دوباره بره چکاپ توکل به خدا شما هم دعا کنید ❤️

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم برادر منم دکتر متخصص رفت اونم فقط قرص عفونت داد ( آزمایش و کلونوسکوپی ننوش ...

سلام چشم محتاج دعا هستیم نگران نباش گفتم که خواهرم یک ماه خون میدید اخرشم گفتن عفونته با دارو خوب شدشما هم که میگی یک ماهه خون ندیده همون عفونته نگران نباش دلت قرص باشه دختر ❤